Basa

Airbus A340 Mega Paket Vol 2 FSX & P3D

panas
Ukuran 113 MB
Undeuran 70 572
Dijieun 02-02-2014 01: 00: 00
Robah 30-05-2015 18: 58: 28
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Luis Quintero, Project Team Opensky luar http://fsxluchoals.blogspot.com/
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 2D Panel Ngan
paket lengkep kaasup Airbus A340-200 jeung A340-300 ku Project Opensky (no kabina maya, 2D kontrol panel ngan) Jeung 45 repaints kualitas luhur. Ogé ngandung sora: CFM International CFM56-5C ku André Silva. pak ieu asalna dirakit jeung diédit ku Luis Quintero jeung rada dilereskeun ku Rikoooo.

Kaasup jeung 27 endah pisan jeung realistis pintonan adat-dijieun. interior 10 jeung 17 exterior.
FMC, GPWS jeung AutoBrake sistem jeung sora dijieun ku Garrett Smith, Jimmy Wong & Matt Smith jeung Project Opensky mungguh


Airbus A340-200 Airbus A340-300

Air Europa
kaom Airlines
Aerolineas Argentinas
Conviasa
EgyptAir
Royal Jordanian Airlines
Royal Brunei Airlines
Kidul Afrika Airways

Air Kanada
Air France (New & Old Kelir)
Alitalia
Aerolineas Argentinas
AirAsia X
BWIA West Hindia Airways
Katay Pasifik (2 Liveries)
China Eastern Airlines
Air Komet
Delta Air Galur
Émirat
Finnair (New & Old Kelir)
Teluk Air
Kelir House
Iberia
Air Jamaica
Khalifa Airways
Kuwait Airways
LAN Chili (New & Old Kelir)
Lufthansa
Air Madrid
Air Mauritius
Skandinavia Airlines
Kidul Afrika Airways
SriLankan Airlines
Swiss International Air Galur (2 Liveries)
Ketok Portugal (2 Liveries)
Turki Airlines
Virgin Atlantic Airways (2 Liveries)
Virgin Nigeria




Airbus A340 Mega Paket Vol 2 FSX & P3D download
Basa