Basa
Iklan / pub

Airbus A330-300RR FSX

panas

tah ieu keur FSX. Ngawengku 5 liveries. sora Impeccable jeung realistis kacatet ti Airbus nyata. Textures jeung model hiber anu pohara alus.

Author Brian C
Ukuran 30 MB
Undeuran 41 125
Dijieun 22-12-2006 01: 00: 00
Robah 31-07-2013 18: 59: 29
ngidinan freeware luar
2D Panel Ngan
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub