Basa

   Airbus A330-300RR FSX   

panas
nu ngarang Brian C
Ukuran 30 MB
Undeuran 41 390
Dijieun 22-12-2006 01: 00: 00
Robah 31-07-2013 18: 59: 29
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap    Port-Over FS2004 (no DXT12)     2D Panel Only


tah ieu keur FSX. Ngawengku 5 liveries. sora Impeccable jeung realistis kacatet ti Airbus nyata. Textures jeung model hiber anu pohara alus.

download