Basa
Iklan / pub

JetBlue A320 Mega Pack FSX & P3D

Vérsi 2 panas
Ukuran 72.5 MB
Undeuran 14 497
Dijieun 22-08-2015 00: 58: 00
Robah 10-11-2015 22: 46: 44
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 8
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Ieu mangrupa pek Airbus A320 ti airliner US JetBlue Airway, jeung textures 17 kaasup jeung édisi husus. Maya kabina textures remastered di HD, Pribadi jeung sora otentik, gauges Airbus A321, nambah-on anu 100% cocog sareng Prepard3D jeung FSX uap. A pak nu kudu mangga pencinta Airbus.

JetBlue Airways NASDAQ: JBLU (IATA: B6; ICAO: JBU) nyaéta hiji maskapai American jeung harga low dumasar di Leuweung Hills, New York (Amérika Sarikat). Ieu ngoperasikeun penerbangan domestik jeung internasional ti hub utama anak ka bandara internasional John F. Kennedy. Ieu maskapai katilu diadegkeun ku David Neeleman sanggeus Westjet jeung Morris Air.

fsx 2015-08-22 00-43-55-26fsx 2015-08-22 00-45-36-08fsx 2015-08-22 00-46-38-71fsx 2015-08-22 00-47-09-84

download

Iklan / pub