Basa

JetBlue A320 Mega Pack FSX & P3D Vérsi 2

panas
Ukuran 60.8 MB
Undeuran 20 630
Dijieun 22-08-2015 00: 58: 00
Robah 12-09-2017 08: 13: 39
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Project Airbus, repack ku Sean Mooney, Liridon Poliku, Mike Rodriguez luar http://www.pafs.wf
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Ieu mangrupa pek Airbus A320 ti airliner US JetBlue Airway, jeung textures 17 kaasup jeung édisi husus. Maya kabina textures remastered di HD, Pribadi jeung sora otentik, gauges Airbus A321, nambah-on anu 100% cocog sareng Prepard3D jeung FSX uap. A pak nu kudu mangga pencinta Airbus.

JetBlue Airways NASDAQ: JBLU (IATA: B6; ICAO: JBU) nyaéta hiji maskapai American jeung harga low dumasar di Leuweung Hills, New York (Amérika Sarikat). Ieu ngoperasikeun penerbangan domestik jeung internasional ti hub utama anak ka bandara internasional John F. Kennedy. Ieu maskapai katilu diadegkeun ku David Neeleman sanggeus Westjet jeung Morris Air.

fsx 2015-08-22 00-43-55-26fsx 2015-08-22 00-45-36-08fsx 2015-08-22 00-46-38-71fsx 2015-08-22 00-47-09-84
JetBlue A320 Mega Pack FSX & P3D Vérsi 2 download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!