Basa
Iklan / pub

Airbus A330 Multi-Livery paket FSX & P3D

panas

Ieu kumpulan lengkep Models A330 dijieun ku Team Opensky Project. kumpulan ieu boga -200 jeung -300 varian tina A330.

Sakabeh pak ngabogaan soundsets adat pikeun runtuyan General Electric CF6-80E1, Pratt & Whitney PW4000-100 & mesin runtuyan Rolls-Royce Trent 700. soundsets ieu dijieun ku André Silva jeung Emil Serafino (jeung idin pikeun nganggo soundsets di bungkusan ieu).

A aircraft.cfg pinuh diédit jeung pintonan adat-dijieun jeung Konci kargo-truk / jetway kaasup. Hayu jeung FMC, GPWS jeung sistem AutoBrake dijieun ku Garrett Smith, Jimmy Wong jeung Matt Smith, sarta Project Opensky mungguh.

pak ieu 107 liveries Good-Quality sebaran kana opat varian.

330-200 A330-300 A330-200F A330-MRTT
Volume 1:
Dyah Pitaloka Lingus
Air Berlin
Air Cina
Air France
Air Hiji
Airtours International Airways
Alitalia
American Airlines (2 liveries)
Avianca
China Eastern Airlines
China Kidul Airlines
Edelweiss Air
Etihad Airways
Eurofly
Pamaréntah Perancis
Air Greenland
Hainan Airlines
Jetstar Airways
Magrib Air
Hiber Energy Livingston
Lufthansa
Tengah East Airlines
Air Selandia Anyar
Qantas
Sichuan Airlines
Kidul Afrika Airways
Swiss International Air Galur
Swissair
Tam Airlines
ketok Portugal
Thomas Cook Airlines
Air Transat
Virgin Australia

Volume 2:
Dyah Pitaloka Lingus
Air France
Austria Airlines
British Midland International
Corsair International
Edelweiss Air
Eva Air
Kelir House (3 liveries)
KLM - Royal Walanda Airlines
Lufthansa
Monarch Airlines
Qantas
SriLankan Airlines
Swiss International Air Galur
Thomas Cook Airlines
Air Transat
Volume 1:
Dyah Pitaloka Lingus
Air Kanada
Air Cina
China Eastern Airlines
China Kidul Airlines
Delta Air Galur
Dragonair
Émirat
Etihad Airways
Finnair
Hainan Airlines
Lufthansa
MyTravel Airways
kaler Airlines
Oman Air
Filipina Airlines
Qantas
Singapura Airlines
Swiss International Air Galur
US Airways
Thomas Cook Skandinavia
Virgin Atlantic Airways

Volume 2:
Aeroflot
Air Berlin
Air Kanada
Asiana Airlines
British Midland International
China Airlines
China Kidul Airlines
Dragonair
Etihad Airways
Garuda Indonesia
Kelir House (3 liveries)
KLM - Royal Walanda Airlines
Lufthansa
MyTravel Airways
kaler Airlines
Orbest Airlines
Swiss International Air Galur
Thailand International Airways
Air Transat (2 liveries)
Turki Airlines
US Airways
Volume 1:
Act Airlines
MNG Airlines
Turki Airlines kargo
Air Anatolia
Galatasaray
Kelir House

Volume 1:
Luftwaffe
Angkatan Udara Royal
Angkatan Udara Australia Royal


fsx 2015 12 10 17 26 08 42fsx 2015-12-10 17-24-25-38fsx 2015-12-10 17-30-57-64fsx 2015-12-10 17-31-21-39fsx 2015-12-10 17-33-57-08

Ukuran 186 MB
Undeuran 31 323
Dijieun 11-12-2015 04: 38: 00
Robah 11-12-2015 08: 27: 17
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3
download

Iklan / pub