Basa

& NbspFSPX Airbus A350-900XWB FSX & P3D

panas
nu ngarang Model & Cét ku FSpainter, VC ku Thomas Ruth, dirakit ku Mees Jansen luar https://www.facebook.com/groups/FSPA350support/
Ukuran 107 MB
Undeuran 40 404
Dijieun 06-03-2016 12: 32: 00
Robah 05-06-2017 11: 07: 38
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Di handap ieu nu anyar Airbus A350-900. a pesawat anyar revolusioner. Modél jeung repaints anu dijieun ku FSpainter. Atuh ka FSpainter pikeun modél. Nu kabina virtual nyaeta tina A330-300 ti Thomas Ruth (aya Kiwari can aya freeware A350 VC). Tah dijieun flyable jeung paket dirakit ku Mees Jansen. Kaasup jeung repaints 5.

Nu Airbus A350 XWB mangrupakeun lila-haul kapal terbang garis jumbo of planemaker Éropa Airbus. Mimitina disebut A350, model ieu asalna ti kulawarga A330 jeung A340; Tapi, di handap ieu qur'an maskapai, ieu mutuskeun dina pertengahan Juli 2006 pikeun nempoan konsep sarta méré eta kalayan fuselage lega, boh dibandingkeun jeung A330 jeung A340, sarta hususna dibandingkeun jeung saingan utama anak, nu Boeing 787.

proyék ieu sahingga diganti ngaranna "A350 XWB," - "tambahan Awak Wide". Ieu parobahan ahir jeung desain nyieun pamakéan gede bahan komposit, geus greatly ngaronjat waragad desain pesawat jeung ditunda ti 2011 ka 2014 eta diasupkeun service (Wikipedia)

fsx 2016-02-26 08-19-21-13fsx 2016-02-26 08-22-40-99fsx 2016-02-26 08-25-26-97fsx 2016-02-26 08-25-58-97fsx 2016-02-26 08-27-17-97

download