Basa
Iklan / pub

North American F-86 ef Sabre FSX

panas

Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu

Di handap ieu Amérika Kalér F-86 E / F SABRE + SP1 diropéa pikeun FSX. Hiji kapal terbang jeung kabina 3D full jeung textures poto-realistis, sora nu luar biasa jeung model nyaeta kualitas pisan luhur. Ieu nambahkeun-on bisa gampang jadi payware, tapi éta freeware pikeun kabagjaan urang! Ieu téh marvel a! A kingkilaban poe ieu ... Hatur nuhun ka SectionF8 keur gawé babarengan nanaon maranéhanana. Kaasup file ieu paket husus 9 textures tambahan.

PERHATOSAN: Anjeun kudu maca manual kaasup pikeun ngarti fungsi alat ieu kaasup gear badarat realistis.

Ieu nambahkeun-on asalna dirarancang pikeun FS2004 terus diadaptasi pikeun FSX, sababaraha fungsi geus ngahaja ditumpurkeun pikeun ngajaga hiji tingkat nyukupan of FPS (pigura Per Kadua) salaku efek haseup.

Tempo patali video vintage:


Ukuran 39.04 MB
Undeuran 23 127
Dijieun 30-03-2010 02: 00: 00
Robah 12-07-2012 03: 44: 09
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub