Basa

North American F-86 ef Sabre FSX

panas
Ukuran 39.04 MB
Undeuran 24 696
Dijieun 30-03-2010 02: 00: 00
Robah 12-07-2012 03: 44: 09
ngidinan freeware luar
pangarang: SectionF8, adaptasi FSX: Björn Kesten, EDCW luar http://www.sectionf8.com
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu

Di handap ieu Amérika Kalér F-86 E / F SABRE + SP1 diropéa pikeun FSX. Hiji kapal terbang jeung kabina 3D full jeung textures poto-realistis, sora nu luar biasa jeung model nyaeta kualitas pisan luhur. Ieu nambahkeun-on bisa gampang jadi payware, tapi éta freeware pikeun kabagjaan urang! Ieu téh marvel a! A kingkilaban poe ieu ... Hatur nuhun ka SectionF8 keur gawé babarengan nanaon maranéhanana. Kaasup file ieu paket husus 9 textures tambahan.

PERHATOSAN: Anjeun kudu maca manual kaasup pikeun ngarti fungsi alat ieu kaasup gear badarat realistis.

Ieu nambahkeun-on asalna dirarancang pikeun FS2004 terus diadaptasi pikeun FSX, sababaraha fungsi geus ngahaja ditumpurkeun pikeun ngajaga hiji tingkat nyukupan of FPS (pigura Per Kadua) salaku efek haseup.

Tempo patali video vintage:

North American F-86 ef Sabre FSX download
Basa