Basa

& NbspNorth Amérika T-6G Texan pikeun FSX SP2

nu ngarang David Eckert, Warwick Carter, Michael Flahault
Ukuran 18.82 MB
Undeuran 9 123
Dijieun 11-04-2010 10: 48: 14
Robah 12-07-2012 03: 42: 58
ngidinan freeware luar
   FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uapHenteu teruji DirectX12 + 3D Virtual kabina


Nu Amérika Kalér Aviation T-6 Texan ieu single-engine pesawat palatih maju dipaké pikeun ngalatih pilots tina Amérika Sarikat Angkatan Darat Air Angkatan, Amérika Sarikat Angkatan Laut, Angkatan Udara Royal jeung gaya hawa séjén Britania Pasamakmuran salila Perang Dunya II jeung kana 1950 sacara. Dirancang ku Amérika Kalér Aviation, The T-6 dipikanyaho ku rupa-rupa rancangan gumantung kana model jeung gaya hawa operasi. Nu USAAC ditunjuk eta salaku "AT-6", Angkatan Laut AS nu "SNJ", jeung gaya hawa British Pasamakmuran, nu Harvard, ngaran eta paling dipikawanoh ku luar Amérika Sarikat. Eta tetep hiji pesawat warbird populér.

Ngawengku dua textures, sora adat jeung kabina virtual fungsi, mesin éndah.

Perhatian salaku mayoritas tambihan-ons pikeun FSX Anjeun kudu geus dipasang FSX SP2 (Service Pack 2) pikeun tékstur ieu nambahkeun-on ka karya, disebutkeun eta bakal transparan jeung tanpa. klik di dieu pikeun ngundeur tur masang SP2. Catet yén anjeun kudu geus boga SP1 dipasang pikeun masang SP2.
Sanggeus Manipulasi ieu lamun masih boga masalah ngundeur "Gauges Pamulihan"Jeung nganonaktipkeun sawangan DX10

download