Basa

North American T-6G Texan keur FSX SP2

Ukuran 18.82 MB
Undeuran 9 635
Dijieun 11-04-2010 10: 48: 14
Robah 12-07-2012 03: 42: 58
ngidinan freeware luar
pangarang: David Eckert, Warwick Carter, Michael Flahault
download FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap Teu dites DirectX10 + + 3D Virtual kabina
Nu Amérika Kalér Aviation T-6 Texan ieu single-engine pesawat palatih maju dipaké pikeun ngalatih pilots tina Amérika Sarikat Angkatan Darat Air Angkatan, Amérika Sarikat Angkatan Laut, Angkatan Udara Royal jeung gaya hawa séjén Britania Pasamakmuran salila Perang Dunya II jeung kana 1950 sacara. Dirancang ku Amérika Kalér Aviation, The T-6 dipikanyaho ku rupa-rupa rancangan gumantung kana model jeung gaya hawa operasi. Nu USAAC ditunjuk eta salaku "AT-6", Angkatan Laut AS nu "SNJ", jeung gaya hawa British Pasamakmuran, nu Harvard, ngaran eta paling dipikawanoh ku luar Amérika Sarikat. Eta tetep hiji pesawat warbird populér.

Ngawengku dua textures, sora adat jeung kabina virtual fungsi, mesin éndah.

Perhatian salaku mayoritas tambihan-ons pikeun FSX Anjeun kudu geus dipasang FSX SP2 (Service Pack 2) pikeun tékstur ieu nambahkeun-on ka karya, disebutkeun eta bakal transparan jeung tanpa. klik di dieu pikeun ngundeur tur masang SP2. Catet yén anjeun kudu geus boga SP1 dipasang pikeun masang SP2.
Sanggeus Manipulasi ieu lamun masih boga masalah ngundeur "Gauges Pamulihan"Jeung nganonaktipkeun sawangan DX10
North American T-6G Texan keur FSX SP2 download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!