Basa

& NbspNorth Amérika Rockwell OV-10A Bronco Series FSX

panas
nu ngarang Tim Piglet Conrad - Piglets aneh Planes
Ukuran 23.6 MB
Undeuran 11 248
Dijieun 31-05-2012 22: 48: 45
Robah 12-07-2012 03: 37: 17
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap EditionDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Vérsi FS2004 klik di dieu

Di dieu deui super marvel nyoba tanpa moderation, di dieu téh pakasaban well dipigawé! dieu Tim Conrad.
-Inklusif Sadaya pak: HD 2048x2048 textures DXT5, kualitas luhur kabina virtual jeung clickable, sora adat, asli FSX SP2, model 3D dijieun jeung FSX SDK SP2 / Akselerasi.

Di antarana jeung genep repaints jeung opat model 3D: "20th TASS, Danang, South Viet Nam 1969", "VMO 2 USMC, Danang, South Viet Nam 1970", "Val-4 USN, Bien Thuy, South Viet Nam 1971", " Angkatan Udara Maroko 1980 urang "," 40 skuadron, Barcelona, ​​Venezuelan Angkatan Udara 1973 "," 3 skuadron, Baucou, Indonesia Angkatan Udara 1981 "

Nu pesawat OV-10 Bronco ieu taneuh serangan, pangintipan jeung pituduh barisan mariem jeung mortir dimekarkeun ku sungut Amérika Kalér. Manéhna milu antara séjén dina Perang Vietnam jeung gelut ngalawan narkotika di Colombia, di mana anjeunna masih dina ladénan.

download

Basa