Basa

& NbspIRIS T-6A Texan II FSX & P3D

panas
nu ngarang Iris hiber simulasi software luar http://www.irissimulations.com
Ukuran 77.6 MB
Undeuran 13 929
Dijieun 02-08-2012 17: 50: 25
Robah 15-10-2012 23: 08: 07
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diujiDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Nu Beechcraft T-6 Texan II nyaéta pesawat turboprop single-engined diwangun ku Raytheon Pesawat Company (ayeuna Hawker Beechcraft). Dumasar Pilatus PC-9, nu T-6 dipaké ku Angkatan Udara Amérika Sarikat pikeun latihan pilot dasar jeung ku Amérika Sarikat Angkatan Laut pikeun primér jeung panengah Joint Naval Officer hiber (NFO) jeung Angkatan Udara merangan Systems Officer (CSO) latihan. Geus diganti Angkatan sacara Air T-37B tweet sarta ngaganti Angkatan Laut sacara T-34C Turbo Mentor. Nu T-6A ogé dipaké minangka palatih dasar ku Force Royal Kanada Air (CT-156 Harvard II), nu Luftwaffe Jerman, Angkatan Udara Yunani, Angkatan Udara di Israél (Efroni), jeung Angkatan Udara nu Iraqi.

Fitur :
  • A pilihan kualitas luhur textures 32 bit atawa kualitas sedeng DXT3 textures keur ongkos pigura ningkat dina lingkungan jéntré luhur.
  • gauges kanopi Backlit keur accuate peuting-time ngalayang.
  • Kabina Virtual Interactive kaasup rupa-rupa objék interaktif adat.
  • Muncul labél gera, restraints Prop jeung nyertakeun asupan plus leuwih ti Daptar pariksa pre-kosan.
  • Soundpack adat dirancang ku Christoffer Petersen ti turbin Sora Studios.
  • dirancang adat sistem simulasi kaasup motong bantuan Device.Enhanced dinamika hiber ti dinamika hiber modeller Rick Piper lengkep jeung pangabisa spin boh FS9 jeung FSX.
  • Dua model luar ngawengku Texan II jeung Texan II NTA jeung bahan bakar luar tanks.Authentic panel 2D anyar jeung VFR jeung kaluar jandela, sakabehna mibanda adat diprogram gauges XML sakuliah.


download

Basa