Basa

Alpha T-28 Trojan Setel FSX & P3D

Ukuran 24.9 MB
Undeuran 7 335
Dijieun 20-09-2013 15: 01: 12
Robah 30-05-2015 19: 41: 07
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Alphasim / Virtavia luar http://www.virtavia.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji DirectX10 cocog + + 3D Virtual kabina
T-28 Trojan nyaeta pesawat latihan dipaké ku Angkatan Laut AS sanggeus 1949. Hal ieu saterusna diganti ku T-34 Mentor. tah ieu bisa darat dina carrier a. (FS2004 versi cocog nyaeta aya di dieu)

A éndah tambihan-on asli pikeun FSX & P3D baheulana payware tapi ayeuna haratis! Ngawengku salapan textures, hiji VC jeung gauges adat jeung model 4. Paké konci T nu diprogram keur tailhook teh. Maca readme keur fungsi sejen.

video
Alpha T-28 Trojan Setel FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!