Basa

& NbspThe Air France armada v2.1 FSX & P3D

panas
nu ngarang Nombreux auteurs voir liste lengkep dans le paket
Ukuran 309 MB
Undeuran 724 838
Dijieun 29-04-2010 20: 11: 09
Robah 22-07-2013 22: 19: 16
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12)


perkenalan

Di handap ieu Air France armada v2 pikeun Microsoft (R) hiber simulator X (FSX) Service Pack 2 (SP2) or Gagancangan jeung Lockheed Martin Prepar 3D (P3D). No cocog jeung FS2004. Ayeuna Anjeun bisa nunda heula diri dina paréntah hiji sakabéh armada, 19 kaluar model 19. Hatur nuhun ka Birokrat tina freeware nu teu pakasaban gede!

Changelog: V2.1:
  • A380: Nambahan a panel 2D (poé / peuting) dijieun ku Rikoooo jeung bug dibenerkeun dina VC (diideuan ku Facked), nambahkeun HUD.
Changelog: V2.0:
Perhatosan: Anjeun kudu uninstall versi saméméhna saméméh masang hiji ieu!
  • Nambahkeun panel SFX of kabin pengumuman husus ti hawa Perancis jeung sora nyata tina purser AF bener dina sadaya pesawat di armada teh. Sadia ti panels 2D
  • Nambahan hiji 1000NG pesawat CRJ anyar (No VC di momen)
  • Armada dijieun 100% cocog sareng Prepar 3D
  • Ngalereskeun opacity tina textures kaca VC ti ERJ 135 / 145 keur P3D
  • Ngalereskeun sora inaudible ti ERJ 135 / 145
  • Redefinition tina "titik kontak" ti B747
  • Nambahan hiji VC maju (Alrot) + FMC jeung nice barang séjén (wipers) dina VC ti B747
  • Ditambahkeun / Maneuh lampu peuting tina VC B747
  • ngaganti model heubeul ti A380 ku nu anyar jeung VC
  • ngaganti model heubeul ti BAE RJ85 ku nu anyar jeung VC
  • ngaganti model heubeul ti Fokker 100 ku nu anyar jeung VC
  • ngaganti model heubeul OGE 120 ku nu anyar jeung VC jeung textures ningkat ku Rikoooo
  • Ditambahkeun "Fix Flight1 VC Hujan" (nangtukeun kaca opaque di FSX-SP2 lamun hujan) Mimiti Menu / Rikoooo Tambah-ons / Air France sacara armada v2 FSX & P3D
  • textures ngagantian tina Boeing 777-200 / 300 kaca opaque keur kasaluyuan jeung P3D
  • New gauges tukang hideung pikeun Boeing 777-200 / 300
  • Ngaganti sakabeh thumbnails.jpg
  • Maneuh sababaraha belasan bug leutik ...

Changelog: V1.2:
  • Ngalereskeun bug keur gauges altimeter jeung indikator laju ti Airbus A318 / 319 / 320 / 321

Penting saméméh masang (FSX wungkul)

Lamun anjeun aya dina ngilikan vérsi sederhana FSX Anjeun kudu masang SP1 terus SP2 sadia ti Rikoooo (dina basa Perancis wungkul) atawa dina loka resmi Microsoft (R). Mun anjeun teu nuturkeun parentah ieu anjeun bakal boga isu kasaluyuan jeung paket ieu.
  • Sakali dipasang SP2, Anjeun kudu nganonaktipkeun "DirectX 10 sawangan" ti setélan grafik dina FSX. Installer Ieu bisa ngalakukeun ieu ku cara otomatis pikeun anjeun, ulah kitu, ngan saukur mariksa pilihan dina kaca Tanya setelan.
  • Sababaraha gauge tina paket ieu iyeu moal jalan mun kaasup gauges ti FS2004 lamun teu masang payil MSVCP70.DLL (Microsoft (R) C + + Runtime Library) jeung msvcr70.dll dina sistem Anjeun. installer ieu ogé bisa ngalakukeun ieu anjeun sacara otomatis.
Anjeun geus dituturkeun parentah ieu? Anjeun teu kudu sapatemon nu mana wae nu masalah utama tuluy. Catet yén teu ngadukung ieu disadiakeun, paket ieu ditawarkeun haratis sakumaha anu kasebut, payil dina paket ieu harta pangarang masing-masing (tempo Copyright jeung pangarang daptar di iket)


Daptar sadaya model kaasup

Airbus A318-111 : + VC + 2D Panel + Sora Airbus A319-111 : + VC + 2D Panel + Sora Airbus A320-211 : + VC + 2D Panel + Sora
Airbus A321-211 : Model standar Airbus A330-200 : + VC + 2D Panel + Sora Airbus A340-300 : + VC + 2D Panel + Sora
Airbus A380-861 : + VC + 2D Panel + Sora Avro RJ85 : + VC + 2D Panel + Sora Boeing 747-400 / kargo : + VC + 2D Panel + Sora
Boeing 777-200 / 300/kargo+ VC + 2D Panel + Sora + tékstur Skyteam Canadair Jet 100+ VC + 2D Panel + Sora Canadair Jet 700 : model standar
Canadair Jet 1000NG : + 2D Panel + standar OGE-700 Sora Embraer ERJ 120 : + VC + 2D Panel + Sora Embraer ERJ 135 : + VC + 2D Panel + Sora
Embraer ERJ 145+ VC + 2D Panel + Sora Embraer ERJ 190+ VC + 2D Panel + Sora Fokker 70: + 2D Panel (md80) + Sora
Fokker 100: + VC + 2D Panel + Sora




Photos

flotteAF 616 flotteAF 617
flotteAF 618 flotteAF 619
flotteAF 620-VC flotteAF 621
flotteAF 622 flotteAF 623-VC
flotteAF 624 flotteAF 624-VC
flotteAF 625 flotteAF 626
flotteAF 629-VC
flotteAF 627 flotteAF 630
flotteAF 628-VC
flotteAF 632 flotteAF 633-PN
flotteAF 635 flotteAF 634-VC
flotteAF 638 flotteAF 636-VC
flotteAF 639 flotteAF 640-VC
flotteAF 641 flotteAF 642-VC
flotteAF 645 flotteAF 644-VC
 flotteAF 646  flotteAF 647
 flotteAF 648  flotteAF 649-VC
 flotteAF 650  flotteAF 651-VC
 flotteAF 652 

* VC = Virtual kabina
 

download