Basa
Iklan / pub

Egyptair armada pak pamungkas v1.2 FSX & P3D

panas
Author daptar Pinuh ku pangarang dina pak the
Ukuran 378 MB
Undeuran 284 032
Dijieun 09-11-2011 03: 11: 11
Robah 12-11-2013 22: 48: 55
ngidinan freeware luar
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

bann

12 / 11 / 2013: diropéa ka v1.2: Koreksi A320 & 321, payil aircraft.cfg teu dipasang


perkenalan


Egyptair armada pamungkas pak keur FSX SP2 & P3D mangrupa hasil bulan assembly, nyiptakeun jeung modifikasi payil dina raraga ngamajukeun komunitas hiber simulator jeung freeware pangalusna di dunya. pak Ieu ku jauh paling kompléks sakabéh fleets geus dirakit rikoooo.com kayaning:

Émirat armada FSX & P3D
Air France armada FSX & P3D
Air France armada FS2004


usaha Special anu dijieun pikeun ngabenerkeun masalah geus well dipikawanoh ti bungkus saméméhna. Dua belas Egyptair kualitas repaints geus dijieun ku rikoooo jeung adaptasi hiji FMC pilihan (hiber Komputer Managment) pikeun cockpits virtual tina Airbus A320 jeung A321.

Sadaya model di antarana: GPWS (Ground Deukeutna ciciren System) jeung alarm beda saperti "sudut Bank", "Angin geser", "rupa bumi Teuing Low", "Dont tilelep" jeung saterusna. + A alat kompléks pikeun ngatur Push Back (panel 2d) + sistem kabin annoucment (Flightdeck) jeung voices tina hostesses (panel 2d), voices of kaptén jeung sora kagiatan beda saperti mélodi nyata Egyptair.

Dina 2011, armada Egyptair jeung Egyptair Express (kargo teu kaasup) diwangun ti sapuluh model utamana Airbus jeung Boeing, paket ieu ngagambarkeun ka paling nyata waktu éta. A total repaints 18 anu diusulkeun saperti warna heubeul jeung warna anyar Egyptair. Sadaya model nu dilengkepan textures peuting, jandela, headlights, lantera, logo jsb, jeung cockpits virtual ogé. Unggal pesawat ngabogaan sora sorangan gumantung kana jenis engine, model sorangan ciri hiber di handap ieu anak jeung saterusna. Contona, Boeing 777-266ER ieu dipasangan jeung mesin PW4090 (Pratt & Whitney) dipercaya dihasilkeun.

Barre

perhatian
- Wajib per-requisite keur FSX


Saméméh masang Egyptair armada pak pamungkas mastikeun FSX SP2 (Service Pack 2) geus dipasang.
FSX-Akselerasi geus boga SP2
Nu ngungsi iyeu moal jalan mun bener tanpa Service FSX Pack 2.

Mun anjeun teu masang FSX SP2, sababaraha model 3D moal mintonkeun bener saperti ieu di handap:

SP2 SP2 2

Barre

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Paket instalasi basajan pisan, ngan klik Next.
Gera ieu mangrupa file gedé MB 378, Download bisa jadi panjang. Hal ieu niatna Dianjurkeun yén Anjeun ngagunakeun software download akselerator ka ngareureuhkeun jeung neruskeun di breakpoint ka nyingkahan kejutan pikaresepeun (ex FlashGet).
Installer ngan cocog jeung Windows teu Mac

dina pilihan VasFMC jeung FSUIPC bisa dipasang babarengan.

thumb masang

Barre

Egyptair: Nu permata Mesir


Egyptair mangrupa salah sahiji Airlines kahiji di dunya.
Diadegkeun dina Méi 1932, pausahaan hiber Mesir aya dina kanyataan pausahaan hiber katujuh ka muncul. Ti Agustus 1933, EgyptAir nawarkeun penerbangan komersial antara Kairo jeung Alexandria dina papan a Spartan. Dua taun saterusna, armada ngabogaan dua belas pesawat EgyptAir de Havilland deui.
Salila Perang Dunya Kadua, pamarentah Mesir requisitioned maskapai jeung diganti ngaranna "Misr Airlines."

Sapuluh Beach pesawat anyar sajaba armada tina "MisrAir" dina 1946 jeung 1949 meuli sapuluh MisrAir Vickers Vikings saméméh pesawat-Na service Perancis, nu "Languedoc", taun saterusna.
Dina 1956, nu maskapai Mesir MisrAir dihijikeun jeung Siria Airlines, jadi nu "Amérika Arab Airlines" atawa "AAU". Dina 1960, nu UAA nangtung kaluar salaku kahiji maskapai Eastern Tengah ngagunakeun jet (Komet 4-c). Pikeun peluncuran penerbangan lila-haul sarta ngarojong patalimarga udara internasional, maskapai nu meuli hiji Boeing 707 Mesir di 1968.

Dina 1971, Siria Airlines jeung MisrAir Pisahkeun: nu maskapai Mesir tuluy dihanca ngaran aslina, EgyptAir.
On Juli 10, 2008, EgyptAir mangrupa bagian tina Star Alliance (nu satru panggedena di dunya). EgyptAir ieu ngaranna maskapai pangalusna di Afrika AFRAA. pausahaan dilaporkeun catetan total revenues of 1.143 milyar dollar AS pikeun taun fiskal tungtung Juli 31, 2007 jeung nurutkeun pausahaan, ti 2006 ka 2007, EgyptAir dibawa leuwih ti 6.5 juta panumpang. (sumber Wikipedia)

Barre

maksud nu sabenerna

Kiwari, maskapai EgyptAir dibawa leuwih ti 555 penerbangan mingguan ti Kairo sarta loba kota Mesir lain 69 maksud domestic (Abu Simbel, Alexandria, Assiut, Aswan, Hurghada, Luxor, Sharm el-Sheikh) jeung d Afrika internasional. Conto di antarana Casablanca, Tunisia, Algiers, Tripoli, Banghazi, Asmara, Khartoum, Addis Ababa, Entebbe, Nairobi, Lagos, Accra jeung Kano.

EgyptAir ogé boga fungsi sababaraha kota Asia (Sukabumi, Bangkok, Kuala Lumpur, Singapura, Guangzhou, Beijing, Seoul, Tokyo jeung Osaka), Éropa (Oslo, Stockholm, Kopenhagen, Moscow, Berlin, London, Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Munich , Vienna, Zurich, Paris, Jenéwa, Milan, Budapest, Kiev, Roma, Barcelona, ​​Madrid, Lisbon, Istanbul, Athena jeung Larnaca) jeung Amérika Kalér (New York / JFK oge Toronto / Pearson ti 1 Juni, 2011).
EgyptAir geus dimekarkeun jeung ngoperasikeun jumlah patokan kualitas keur panumpang -na pikeun minuhan tungtutan jeung sarat unggal sahingga nawarkeun perjalanan a sabenerna idéal. (sumber Wikipedia)

Barre

1 Airbus A320-232 Egyptair
A320-232
Repaints Egyptair warna anyar jeung heubeul dijieun ku rikoooo

145 total: kelas bisnis 16 + 129 kelas ékonomi
2-2 (4 abreast)
3-3 (6 abreast)



snap058 thumb snap067 thumb snap064
thumb snap069 thumb snap065 thumb snap060

anyar

Di handap ieu, fungsi Autobrake pikeun kabina virtual ayeuna aktif dina sadaya Airbus Di handap ieu, A320 jeung A321 kabina virtual jeung integrasi pilihan tina vasFMC (tempo FMC)
thumb snap066 thumb snap068


anyar Fitur jeung kamajuan pikeun gauges dina Airbus A3XX

1 ECAM

Nu ECAMS mintonkeun konfigurasi 5 keur flaps jeung slats.

A malik beurit katuhu dina sudut katuhu luhur tina ECAMS (luhureun slats jeung flaps) toggles antara kg jeung lbs.
Konfigurasi baku nyaeta kg.

Dina bagian handap Anjeun baris nempo rupa talatah ngeunaan konfigurasi tina pesawat.

Pikeun exemple:

Sisi kénca
Sisi katuhu
lampu badarat; Spoilers angkatan;
sabuk pengaman; Henteu Kénging Ngaroko; status Autobrake (voir Autobrake);
Badarat gear turun sarta dipasak; parkir marake;
Pitot Panas; hydraulics;
Deice eng1; deice eng2 generator;
Deice jangjang; Gera lamun nyokot-off atawa landing weigth téh ngaleuwihan;

2 ECAMS2

Ieu ngan hiji sajaba ECAMS standar jeung kudu nambahkeun informations ngeunaan TAT suhu jeung diuk, Wayah Zulu jeung Lokal
jeung total beurat ka ECAMS standar.

3 Autoflare (teu katingali)

Jeung fitur ieu autopilot kudu bisa darat pesawat. Lamun autopilot ieu switched ka Apr laju nangtung diréduksi
lamun jangkungna radio kurang ti suku 150.
Dina 20 suku autothrust disetel ka nol. Kadé uas dorong Anjeun oge disetel ka nol disebutkeun dorong ngaronjat ka
posisi uas dorong Anjeun.

Dina jangkung luhur suku 20 Anjeun bisa ngamimitian muka kira-kira ku nganiaya Button TOGA dina ECU. Autopilot disetel ka nanjak jeung dorong anu
ngaronjat.

Kadé Anjeun milih laju bener jeung flaps konfigurasi pikeun pendekatan final.
Don't poho pikeun ngeset autobrake jeung nangtukeun uas Anjeun dorong ka nol. Salaku Pilot di paréntah kudu ngamimitian indit kira-kira obahanana tentara
lamun failles autopilot.

4 SFCC Slats jeung Flaps Control Komputer (teu katingali)

Airbus ngabogaan 4 posisi tina cecekelan panutup tapi konfigurasi 5 tina slats jeung flaps.

Nanganan Pos Slats / Flaps Téks dipidangkeun dina Katerangan ECAMS
0 0 / 0 -
1 18 / 10 1 Approach konfigurasi (dipilih sacara otomatis ku SFCC dina laju> 140 knots)
1 18 / konfigurasi F 1 + F Takeoff (dipilih automaticcaly ku SFCC di laju hiji <140 knots)
2 22 / 20 2
3 22 / 30 3
4 25 / 35 4

Dina konfigurasi takeoff 1 + F nu SFCC retracts otomatis nu flaps ka 1 lamun laju nyaéta leuwih gede ti 210 knots.

Nu SFCC susunan otomatis jadi spoiler ka posisi pakarang lamun flaps nu diatur jeung laju anu leuwih gede ti knots 60. Nu spoilers otomatis retracted lamun
laju di handap knots 55.

5 Autobrake

marake ieu diaktipkeun ku malik beurit katuhu dina tombol.
On taneuh Anjeun ngan bisa milih tombol MAX jeung dina hal ieu RTO (nampik nyokot-Pareum) programm marake dipilih.
Dina hawa Anjeun bisa milih LO / MED / MAX


Barre

2 Airbus A321-231 Egyptair

A321-231
Repaint warna heubeul Egyptair dijieun ku rikoooo

185 total: kelas bisnis 10 + 175 kelas ékonomi
2-2 (4 abreast)
3-3 (6 abreast)




thumb snap073 thumb snap076 thumb snap079
thumb snap074 thumb snap072 thumb snap071

screenshot tambahan:
thumb snap077

Barre


3 Airbus A330-243 Egyptair

A330-243Repaints Egyptair warna anyar jeung heubeul dijieun ku rikoooo

268 total: kelas bisnis 24 + 244 kelas ékonomi
2-2-2 (6 abreast)
2-4-2 (8 abreast)




thumb snap083 thumb snap085 thumb snap080
thumb snap082 thumb snap081 thumb snap086

Barre


4 Airbus A330-343E Egyptair

A330-300RepaintEgyptair warna anyar dijieun byrikoooo

301 total: kelas bisnis 36 + 265 kelas ékonomi
2-2-2 (6 abreast)
2-4-2 (8 abreast)




thumb snap087 thumb snap088
thumb snap089 thumb snap090

pesawat ieu (jeung nu sejenna) nyaeta disadiakeun sareng efek gede: Haseup marake, contrails, cai balik kabayang, seuneu mesin, haseup lamun roda toél taneuh jsb.


Barre

5 Airbus A340-212 Egyptair
A340-212Repaintwarna heubeul Egyptair dijieun byrikoooo

260 total: 12 kahiji kelas + 24 kelas bisnis + 224 kelas ékonomi
2-2-2 (6 abreast)
2-4-2 (8 abreast)

thumb snap092 thumb snap093 thumb snap094
thumb snap091 thumb snap095 thumb snap096

Nu A340 geus matuh miara husus, sababaraha gauges kawas ECAM jeung Autobrake geus dirobah husus pikeun A340 nu. Sora nu baranahan realistis hiji Rolls-Trent Royes.

Barre

6 Boeing B737-566 Egyptair

B737-500Repaint Egyptair warna anyar dijieun ku rikoooo

104 total: kelas bisnis 8 + 96 kelas ékonomi
3-3 (6 abreast)




thumb snap098 thumb snap099 thumb snap100
thumb snap101 thumb snap102

Nu model 3D tina Boeing B737-566 teu boga kabina virtual, Jadi gaganti ngarasakeun 2D Panel luhung.


Barre

Boeing B7 737-866 Egyptair


B737-800
144 total: kelas bisnis 24 + 120 kelas ékonomi
2-2 (4 abreast)
3-3 (6 abreast)


thumb snap111 thumb snap109 thumb snap108
thumb snap107 thumb snap103 thumb snap106

Potret layar supplémentaires:
thumb snap104 thumb snap105

Barre

8 Boeing B777-266ER Egyptair

B777-200
Repaint Egyptair warna anyar dijieun ku textures rikoooo ditambah tina GSU

319 total: 12 kahiji kelas + 21 kelas bisnis + 286 kelas ékonomi
2-3-2 (7 abreast)
3-4-2 (9 abreast)

thumb snap112 thumb snap113 thumb snap114
thumb snap115 thumb snap116 thumb snap117

Potret layar supplémentaires:
thumb snap118 thumb snap119 thumb snap120
thumb snap121 thumb snap122 thumb snap123

thumb snap124 thumb snap125 thumb snap126
thumb snap127


Barre


9 Boeing B777-300ER Egyptair
B777-300Repaint Egyptair warna anyar dijieun ku rikoooo

346 total: kelas bisnis 49 + 297 kelas ékonomi
2-3-2 (7 abreast)
3-3-3 (9 abreast) - 2-3-2 (7 abreast)



thumb snap131 thumb snap133 thumb snap130
thumb snap129 thumb snap128



Barre

10 Embraer ERJ 170LR Egyptair Express

EgyptAir Express nyaéta hiji maskapai regional dumasar di Kairo, Mesir. Eta diadegkeun di 2006 salaku cabangna regional of EgyptAir jeung dibuka hiber kahijina dina 1 Juni 2007. Cai mibanda 12 Embraer E 170.

Repaints Egyptair warna anyar jeung heubeul dijieun ku rikoooo

thumb snap135 thumb snap134 thumb snap137
thumb snap091 thumb snap095 thumb snap136

Nu model 3D tina Boeing Embraer E 170 teu boga kabina virtual, Jadi gaganti ngarasakeun 2D Panel luhung.


Barre


VasFMC hiber Managment Komputer


VasFMC nyaeta bébas program (open source) dijieun ku Alex Wemmer ka simulate lingkungan semi-pro lengkep dina FMS (System Management hiber). program ieu merlukeun FSUIPC (kaasup)

Rikoooo geus diadaptasi nu gauges of vasFMC pikeun dipintonkeun dina VC nu, kumaha, Nepi ka teu conflicte jeung gauges séjén di VC sababaraha di antarana geus saukur geus dileungitkeun, saperti tombol on autopilot teh. Lamun anjeun ngapung jeung vasFMC, Tetep dina pikiran nu VC saukur ngawula ka salaku hiasan.
Anjeun kedah ngadalikeun A320 Anjeun atawa A321 jeung panel 2D wungkul.

Penting pisan, Sacara saksama maca manual program.

Jadi sadar yen vasFMC nyaéta program beurat sarta merlukeun sababaraha waktu ka bootwhen anjeun milih hiji Airbus dilengkepan pilihan ieu.

Nu installer of Rikoooo ngidinan Anjeun pikeun otomatis masang vasFMC 2.1 di simulator jeung pre-ngonpigurasi pikeun Airbus A320 jeung A321 Egyptair. iket ngawengku Navdata tina Navigraph - Navdata - AIRAC 0609 taun 2006 (bébas)

Di handap ieu panel 2D (peuting):

thumb vasfmcpanel

MCDU jeung panel lengkep

thumb MCDU thumb fmc

vasFMC bisa ngadat FSX Anjeun atawa P3D lamun teu boga cukup bébas RAM & CPU, dina hal ieu, eta leuwih hade teu masang pilihan ieu.

Link keur sababaraha video tutorials: vasFMC Tutorial Pidio

download

Iklan / pub