Basa
Iklan / pub

Flotte Royal Air Maroc FSX & P3D

Vérsi 1.0 panas
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10 jeung kasaluyuan jeung FSX uap Edition jeung Prepar3D vx


ekslusif Rikoooo.com

Di handap ieu armada lengkep Royal Air Maroc (RAM) ditambah fleets tambahan Atlas-Blue jeung Jet4you keur FSX. pak ieu geus dioptimalkeun pikeun kinerja maximum di FSX. Dalapan repaints (plus opat batur) salaku realistis mungkin geus dirarancang husus pikeun pak ieu. akun armada RAM dina 2012 nyaéta genep model pesawat actives, tilu keur armada Atlas-Blue jeung dua keur armada Jet4you. Sadaya model ieu hadir dina paket ieu jeung repaints patali.

Dina daptar FSX tina produsén Kotektak pikeun "Royal Air Maroc"Atawa"Atlas-Blue.com"Atawa"Jet4you.com"Pikeun mintonkeun pesawat sadia.

A mayoritas planes ieu teu cocog jeung DirectX 10, Perlu ka nganonaktipkeun fitur ieu di FSX, lamun teu nyaho kumaha atuh hatur nuhun pikeun maca FAQ.

pak ritel

Klik dina hiji gambar ka ngalegaan

Royal Air Maroc


Airbus A321-211 RAM
Airbus A321-211 + VC
Boeing 737-500 RAM
Boeing 737-500 + 2D Panel
Boeing 737-700 RAM
Boeing 737-700 + VC
Boeing 747-400 RAM
Boeing 747-400 + VC
Boeing 757-200 RAM
Boeing 757-200 + VC
Boeing 767-300 RAM
Boeing 767-300 + VC (737)
Boeing 747-400 VC
B747 VC
Boeing 757-200 VC
B757 VC


Atlas-Blue


A321-211 Atlas-Blue
Airbus A321-211 + VC
Boeing 737-400 Atlas-Blue
Boeing 737-400 + 2D Panel
Boeing 737-800 Atlas-Blue
Boeing 737-800 + 2D VC
A321-211 Atlas-Blue-New
Airbus A321-211 (warna New) + VC
Boeing 737-400 Atlas-Blue New
Boeing 737-400 (warna New) + 2D jandela
Boeing 737-800 Atlas-Blue New
Boeing 737-800 (warna New) + 2D VC
Boeing 737-800 VC
B737 VC
A321-211 VC
A321 VC

Jet4you

Boeing 737-400 Jet4you
Boeing 737-400 + 2D Panel
Boeing 737-800 Jet4you
Boeing 737-800 + VC
Boeing 737-400 Panel
B737-400 / 500 2D Panel

Author daptar Full di pak the
Ukuran 176 MB
Undeuran 44 676
Dijieun 14-06-2012 11: 59: 56
Robah 18-05-2016 00: 55: 03
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3
download

Iklan / pub