Basa

Corsair International armada FSX & P3D

panas
Ukuran 136 MB
Undeuran 53 609
Dijieun 20-04-2013 01: 10: 34
Robah 28-04-2013 19: 44: 43
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: daptar lengkep dina iket
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4

Panggihan di pak ekslusif ieu Corsair International jeung Corsairfly.com armada keur FSX jeung P3D!

Sajaba ti éta, Boeing 747-300 téh kaasup jeung warna CORSAIR theold.
Corsair International textures A330-300 geus dijieun ku Erik Bender (Rikoooo.com)
Corsair International A330-200 textures geus dijieun ku Joseph Ortu (pamaké) & ditingkatkeun ku Erik Bender (Rikoooo.com)

intro Flotte Corsair International FSX & P3D

Armada dina prosés renovasi: Corsair geus dibuka 2 reconfigured Airbus A330-200 (hiji kahiji dina pertengahan Juli 2012, sarta sadetik di ahir Agustus).
Dina ahir 2012, dua A330.300s anyar bakal ngagabung ka armada, nu bakal sagemblengna direnovasi jeung reconfigured ku pertengahan 2013.
upgrades Téknis bakal dilakukeun pikeun ngaronjatkeun tingkat kinerja pesawat, jeung saterusna nguatkeun kaamanan.

Video ti Flyer8600


Airbus A330-200 / 300 : Model: Thomas Ruth
Otentik Rolls-Royce Trent 700 hurung ku Ismail Zayan
textures Enhanced di VC, FMC di VC nu
gauges hideung jeung loba koréksi ku Rikoooo
Autoland ku Dimitrios Moschos, peuting textures ku Rikoooo
thumb Snap733 thumb Flotte Corsair International FSX P3D 3 thumb Flotte Corsair International FSX P3D 4
thumb Snap735 thumb Snap736 thumb Snap737
thumb Snap738 thumb Snap739

Boeing 747-300 / 400: Model: Project Opensky
B747-400: Kaasup jeung GPWS, FMC jeung VC ningkat ku Alejandro Rojas Lucena jeung wipers
Autoland ku Dimitrios Moschos
Sora otentik Pratt & Whitney JT9D-7A
B747-300: otentik sora Pratt & Whitney PW4056 + 2D Panel, no VC
thumb Snap742 thumb Snap743 thumb Snap747
thumb Snap749 thumb Flotte Corsair International FSX P3D 2 thumb Flotte Corsair International FSX P3D 1
thumb Snap743 thumb Snap744 thumb Snap745
Corsair International armada FSX & P3D download
Basa