Basa

Easyjet armada v1.0 FSX & P3D

panas
Ukuran 188 MB
Undeuran 88 688
Dijieun 26-06-2013 04: 05: 05
Robah 30-05-2015 18: 40: 55
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Lilipetan Auhtors - Tempo dina paket
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4
EasyJet armada FSX-P3D intro

Rikoooo presents armada lengkep Easyjet versi 1.0 keur hiber simulator X (FSX) SP2 atawa Akselerasi jeung Prepar3D (P3D) cocog jeung Windows XP / Vista / 7 / 8 +

paket ieu diwangun ku sababaraha model jeung repaints di provenances pangarang beda, daptar pangarang geus sadia via installer teh. A gedé hatur nuhun kana éta hal pikeun nyadiakeun urang freeware kualitas

  • Nyokot kadali heubeul Boeing 737-300 (No VC) kaasup jeung lima repaints + full 2D Panel
  • Nu Boeing 737-700 (jeung VC) + Advanced kabina ku Alrot + wipers
  • Nu Airbus A319-111 (jeung VC) kaasup tilu repaints kaasup Serie husus "UNICEF" + Special Pack + A319 V3 + LED bulao, pesawat dimimitian mesin jeung hurung off, Baca manual
  • Nu Airbus A320-200 (jeung VC) jeung tilu repaints kaasup jeung 200th édisi oranyeu husus + Special Pack + A320 V3 + LED bulao, pesawat dimimitian mesin jeung hurung off, Baca manual
  • Jeung beus Easyjet jeung dua repaints, eta komo bisa ngapung!

Hatur nuhun ka François Doré keur édisi Airbus husus V3 A319 / A320 diadaptasi ka pak ieu. Hal ieu ngajadikeun Airbus pisan realistis.

Sadaya pesawat pakait jeung eta ayeuna dipaké ku Easyjet, sajaba ti Boeing nu geus anyar geus dipiceun tina armada teh. Nu sora tina mesin geus dipilih sacara saksama ka cocog jeung model bener. Ngawengku épék sora ti panumpang lamun kacilakaan.

Wikipedia
EasyJet maskapai Company Limited (styled salaku easyJet; LSE: EZJ) nyaéta hiji maskapai British kantor pusatna di London Luton Airport. Ieu téh mangrupa maskapai pangbadagna Britania Raya, nu diukur ku jumlah panumpang dibawa, operasi ladenan dijadwalkeun domestic jeung internasional dina leuwih rute 600 di nagara 32. Pausahaan indungna, EasyJet purwakarta, ieu didaptarkeun di Bursa Saham London sarta ngarupakeun komponén tina 100 Index FTSE sakumaha dina 18 Maret 2013. Dina 7 Maret 2013, eta employs "leuwih 8,000 jalma", dumasar sakuliah Éropa tapi utamana di Inggris.

EasyJet geus katempo ékspansi gancang saprak ngadegna taun 1995, sanggeus tumuwuh ngaliwatan kombinasi acquisitions jeung bukaan basa ngalarti ku paménta konsumén pikeun perjalanan béaya rendah hawa. maskapai, bareng jeung cabangna maskapai EasyJet Swiss, ayeuna ngoperasikeun leuwih pesawat 200, lolobana Airbus A319. Cai mibanda basa 23 sakuliah Éropa, keur panggedena Gatwick. Dina 2012, EasyJet dibawa leuwih 50 juta panumpang jeung kadua-panggedena béaya rendah carrier di Éropa, balik Ryanair.

EasyJet ieu diulas dina serial tipi maskapai siaran dina ITV nu dituturkeun operasi nu maskapai nu aya di London Luton jeung saterusna di basa séjén.

thumb 737-300-815 thumb 737-300-816 thumb 737-300-817 thumb 737-300-818
thumb 737-300-819 thumb 737-300-820 thumb 737-700-821 thumb 737-700-822
thumb 737-700-823 thumb A319-824 thumb A319-825 thumb A319-826
thumb A319-827 thumb A319-828 thumb A320-829 thumb A320-830
thumb A320-831 thumb A320-832 thumb A320-833 thumb A320-834
thumb beus-835 thumb beus-836





Airbus A319 / A320 Serie V3 Special ku François Doré: Panel versi 3.05 ti 24 Juni 2012

Inpo nu leuwih :http://www.rikoooo.com/fr/forum/154/33764


Tempo manual Airbus A319 V3 dina basa Inggris: http://www.rikoooo.com/images/public/rikoooo-62/EasyJet_Fleet_FSX__P3D/User_manual_PA_319_FD_Special_Version_V3.pdf
Tempo manual Airbus A320 V3 dina basa Inggris: http://www.rikoooo.com/images/public/rikoooo-62/EasyJet_Fleet_FSX__P3D/User_manual_PA_A320_FD_Special_Version_V3.pdf


Ecam1 flaps pinuh Flightplan kaluar
frékuénsi kaluar Nd approche 1
Nd approche 2 Nd arc skala 40
pfd vnav nav lalu lintas radar
moteur en feu

engine seuneu


Airbus A319 & A320 kabina LED blue
blue LED


Easyjet armada v1.0 FSX & P3D download
Basa