Basa
Iklan / pub

LTU International Airways armada FSX & P3D

panas

Rikoooo presents nu armada tina maskapai LTU (Lufttransport-Unternehmen pikeun "perusahaan angkutan udara") nu di 2009 dihijikeun jeung Air Berlin. pak Ieu mangrupa édisi husus dina mémori naon ieu pausahaan ieu ti 1955 ka 2009.

Manggihan jeung ngapung pesawat bersejarah 10 nu geus diwangun LTU armada saprak 1955, ti Lockheed L-1011 TriStar di Airbus A320 ngaliwatan bae 146-200, sadaya pesawat ieu bakal rekindle ngimpi tina katukang glorious. Unggal pesawat ditawarkeun dina pak ieu dilengkepan kabina virtual kualitas fungsi jeung panel 2d. Ogé hadir, adat sora unggal dumasar model mesin.

pak ieu geus diuji jeung disatujuan pikeun FSX-SP2 jeung Akselerasi & Prepar3D v1, eta meureun cocog jeung vérsi 2 of Prepar3D jeung vérsi séjén FSX, nyieun tes Anjeun.
Atuh ka rupa-rupa pangarang freeware kaasup paket ieu karya tremendous maranéhanana.

Daptar pesawat jeung poto exterior jeung interior:

Airbus A320
 Airbus A320 Airbus A320 Virtual kabina 
Airbus A321-231
 Airbus A321-231  Airbus A321-231 Virtuel kabina
Airbus A330-300
 Airbus A330-300  thumb Snap1038
Bae Systems 146-200
 Bae Systems 146-200  Bae Systems 146-200 Virtual kabina
Boeing B737-400
 Boeing B737-400  Boeing B737-400 Virtual kabina
Boeing B747-215B
 Boeing B747-215B  Boeing B747-215B Virtual kabina
Boeing B757-200
 Boeing B757-200  Boeing B757-200 Virtual kabina
Boeing B767-332ER
 Boeing B767-332ER  Boeing B767-332ER Virtual kabina
Lockheed L-1011 TriStar
 Lockheed L-1011 TriStar  Lockheed L-1011 TriStar Virtual kabina
McDonnell Douglas MD-11
 McDonnell Douglas MD-11  McDonnell Douglas MD-11 Virtual kabina

Author lilipetan nulis, repack ku Ricardo_tv, ditingkatkeun ku Rikoooo
Ukuran 215 MB
Undeuran 76 113
Dijieun 09-02-2014 23: 19: 24
Robah 30-05-2015 18: 42: 59
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub