Basa
Iklan / pub

Armada Swiss International Air Galur FSX & P3D

panas

Dieu armada Swiss International Air Galur keur FSX, Edition FSX-uap, Prepar3D v1, v2 jeung v3. pak lengkep jeung mayoritas pesawat ti armada nyata salaku Juni 2016. Sababaraha pesawat anu no bagian lila ti armada tapi ngagambarkeun hiji moment bersejarah, aranjeunna ditawarkeun salaku bonus a.

Unggal pesawat ngabogaan FMC (diaksés ti taskbar simulator), GPWS (otomatis diaktipkeun) jeung sistem penanganan taneuh (RCB), sora unik jeung leuwih.

Swiss International Air Galur AG (pondok Swiss, stylized salaku Swiss) nyaéta maskapai carrier bendera Swiss operasi ladenan dijadwalkeun di Éropa jeung Amérika Kalér, Amérika Kidul, Aprika jeung Asia. hub utama nyaeta Zurich Airport, jeung operasi kota fokus di Jenéwa Airport. maskapai ieu kabentuk sanggeus 2002 bangkrut of Swissair, urut carrier bandéra Swiss sacara.

Swiss mangrupa anggota Star Alliance. Ieu téh hiji cabangna tina Lufthansa Group, jeung markas di EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg deukeut Basel, Swiss, jeung kantor di Zurich Airport di Kloten, Swiss. kantor kadaptar parusahaan di Basel. maskapai Nu ngagunakeun IATA Code LX nu diwariskeun ti maskapai regional Swiss Crossair (kode Swissair sacara ieu SR). Kode ICAO nyaéta SWR, warisan ti Swissair (Crossair sacara ieu CRX), dina raraga ngajaga hak lalu lintas internasional. (Wikipedia)

Daptar kapal terbang

Airbus A319-112
Airbus A320-214
Airbus A320-214 (Sharklets) No VC
Airbus A321-212
Airbus A330-343X
Airbus A340-313X
Boeing B777-3DEER (VC kasaluyuan masalah jeung P3D v2 jeung v3 wungkul)
Bae Avro RJ100 (VC kasaluyuan masalah jeung P3D v2 jeung v3 wungkul)
Embraer ERJ-145LU
McDonnell Douglas DC-10-30
McDonnell Douglas MD-11 F
McDonnell Douglas MD-11 F No VC
McDonnell Douglas MD-83
Saab 2000 No VC

Potret layar (Prepar3D v3.3)

Airbus A319-112 Swiss International Air Galur FSX & P3D

thumb A319 1 thumb A319 2 thumb A319 3

Airbus A320-214 Swiss International Air Galur FSX & P3D

thumb A320 1 thumb A320 2 thumb A320 3 

Airbus A320-214 (Sharklets) No VC - Swiss International Air Galur FSX & P3D

thumb A320 No VC 1 thumb A320 No VC 2 thumb A320 No VC 3

Airbus A321-212 Swiss International Air Galur FSX & P3D

thumb A321 1 thumb A321 2 thumb A321 3

Airbus A330-343X Swiss International Air Galur FSX & P3D

thumb A330 1 thumb A330 2 thumb A330 3

Airbus A340-313X Swiss International Air Galur FSX & P3D

thumb A340 1 thumb A340 2 thumb A340 3

Boeing B777-3DEER (VC kasaluyuan masalah jeung P3D v2 jeung v3 wungkul) - Swiss International Air Galur FSX & P3D

thumb B777 1 thumb B777 2 thumb B777 3

Bae Avro RJ100 (VC kasaluyuan masalah jeung P3D v2 jeung v3 wungkul) - Swiss International Air Galur - Swiss balanja Paradise FSX & P3D

thumb BAE146 1 thumb BAE146 2 thumb BAE146 3

Embraer ERJ-145LU Swiss International Air Galur - Crossair FSX & P3D

thumb ERJ145 1 thumb ERJ145 2 thumb ERJ145 3

McDonnell Douglas DC-10-30 Swissair - Bonus FSX & P3D

thumb DC10 1 thumb DC10 2 thumb DC10 3

McDonnell Douglas MD-11 F Swissair - Bonus FSX & P3D

thumb MD11 1 thumb MD11 2 thumb MD11 3

McDonnell Douglas MD-11 F No VC - Swiss International Air Galur - Swiss Qualiflyer Hybride - Swiss Hybrid - Bonus FSX & P3D

thumb MD11 No VC 1 thumb MD11 No VC 2 thumb MD11 No VC 3

McDonnell Douglas MD-83 Swissair - Bonus FSX & P3D

thumb MD83 1 thumb MD83 2 thumb MD83 3

Saab 2000 No VC Swiss International Air Galur FSX & P3D

thumb SAAB2000 1 thumb SAAB2000 2 thumb SAAB2000 3

Author daptar Full di iket
Ukuran 488 MB
Undeuran 13 618
Dijieun 05-07-2016 10: 20: 00
Robah 05-07-2016 12: 44: 19
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
Jeung jeung Tanpa VC
Tambah-on cocog jeung Prepar3D v2 v3 & FSX SP2 / Priangan & FSX-uap
download

Iklan / pub