Basa
Iklan / pub

A-7E / H Corsair Hellenic Angkatan Udara FSX

panas
Ukuran 32 MB
Undeuran 11 347
Dijieun 18-02-2009 00: 20: 39
Robah 15-10-2012 22: 37: 21
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap

Nyokot kadali nu Corsair II jeung A-7H A-7E di Angkatan Udara Hellenic ieu (Yunani) livery keur FSX! Pesawat militer anu alus, eta ngabogaan kabina 3D jeung panel 2D fungsi, model jeung textures anu kualitas, komo keur sora.

download

Iklan / pub