Basa
Iklan / pub

A-7E / H Corsair Hellenic Angkatan Udara FSX

panas

Nyokot kadali nu Corsair II jeung A-7H A-7E di Angkatan Udara Hellenic ieu (Yunani) livery keur FSX! Pesawat militer anu alus, eta ngabogaan kabina 3D jeung panel 2D fungsi, model jeung textures anu kualitas, komo keur sora.

Ukuran 32 MB
Undeuran 11 265
Dijieun 18-02-2009 00: 20: 39
Robah 15-10-2012 22: 37: 21
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub