Basa

A-7E / H Corsair Hellenic Angkatan Udara FSX

panas
Ukuran 32 MB
Undeuran 11 641
Dijieun 18-02-2009 00: 20: 39
Robah 15-10-2012 22: 37: 21
ngidinan freeware luar
pangarang: Panagiotis Delizisis, Thanasis Delizisis luar www.fsgreece.com
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Nyokot kadali nu Corsair II jeung A-7H A-7E di Angkatan Udara Hellenic ieu (Yunani) livery keur FSX! Pesawat militer anu alus, eta ngabogaan kabina 3D jeung panel 2D fungsi, model jeung textures anu kualitas, komo keur sora.
A-7E / H Corsair Hellenic Angkatan Udara FSX download
Basa