Basa

   A-7E/H Corsair Hellenic Air Force FSX   

panas
nu ngarang Panagiotis Delizisis, Thanasis Delizisis luar www.fsgreece.com
Ukuran 32 MB
Undeuran 11 436
Dijieun 18-02-2009 00: 20: 39
Robah 15-10-2012 22: 37: 21
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Nyokot kadali nu Corsair II jeung A-7H A-7E di Angkatan Udara Hellenic ieu (Yunani) livery keur FSX! Pesawat militer anu alus, eta ngabogaan kabina 3D jeung panel 2D fungsi, model jeung textures anu kualitas, komo keur sora.

download