Basa

Gmax Dassault Mirage F1 Paket FSX & P3D

panas
Ukuran 39.1 MB
Undeuran 49 736
Dijieun 12-08-2009 17: 27: 32
Robah 11-10-2012 19: 09: 22
ngidinan freeware luar
pangarang: Danny Garnier, Kirk Olsson
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Luhung Mirage F1 kualitas payware, undoubtedly salah sahiji anu pang éndah, jeung kabina maya, panel 2d operasional, sora adat, épék ngabeuleum jétu (durukan seuneu) husus diadaptasi pikeun FSX SP1, SP2 jeung Akselerasi. Salila instalasi, Anjeun bakal dipenta pikeun milih antara versi cocog jeung FSX SP1 jeung SP2 jeung FSX Akselerasi. Ngawengku model 2 jeung textures 6. Ulah poho maca dokuméntasi (tempo menu ngamimitian, nambah-on Rikoooo, Gmax Mirage F1 Paket v2.5) Ieu valid keur ampir kabéh tambihan-ons aya di rikoooo.

Nu Dassault Mirage F1 nyaeta pesawat militer dirarancang sarta diwangun ku Dassault di Perancis. Ieu beda ti planes séjén kulawarga "Mirage" ku pamakéan a jangjang disapu tinimbang hiji jangjang delta. Sadia di pangakuan Vérsi jeung vérsi serangan tina Mirage F1 diwangun leuwih ti tujuh ratus salinan dipaké ku sabelas nagara béda. Ieu téh masih dipaké ayeuna. sumber Wikipedia
Gmax Dassault Mirage F1 Paket FSX & P3D download
Basa