Basa

& NbspMitsubishi F-1 FSX

panas
nu ngarang desain Model ku Daisuke Yamamoto Peinted ku Hiroaki kubota (KBT) Pangaruh XML gauge dijieun ku Toshikazu Shimizu. Diadaptasi pikeun digawe OK di FSX ku Danny Garnier
Ukuran 52.3 MB
Undeuran 10 930
Dijieun 28-10-2009 18: 37: 24
Robah 19-06-2012 02: 51: 51
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu

Mitsubishi F-1 geus pesawat tempur kahiji dirancang jeung dijieun di Jepang saprak ahir WWII. Dumasar palatih maju Mitsubishi T-2, tujuan utama manuk ieu, sakumaha dirarancang pikeun hawa ngempur laut, pikeun nungkulan umum Air ka Surface target komo deui, ieu ngawengku ogé kamampuhan kawates pikeun misi kakuatan hawa. 77, F-1 geus dikirimkeun, hirup operasional maranéhanana dimimitian dina ahir 70 '. varian ieu ayeuna geus diganti ku Mitsubishi F-2 panganyarna (Web-sumber: Wikipedia)

model ieu ngawengku patches corrective jeung upgrades. Tata perenah tina Mitsubishi F-1 reminds nu Jaguar.
Di dieu kaasup opat varian:
beban bom luar -Mk82
-DropsTank
misil angkatan laut -ASM-1 jeung ASM-2
Konfigurasi -Smooth.

Hiji model AI ogé sadia pikeun pihak web Anjeun. Nu kabina virtual anu dirawat di textures photorealistic, paket sora asli, mode Otomatis nstallation geus sadia. A kudu-kudu.

download