Basa

Mitsubishi F-1 FSX

panas
Ukuran 52.3 MB
Undeuran 11 104
Dijieun 28-10-2009 18: 37: 24
Robah 19-06-2012 02: 51: 51
ngidinan freeware luar
pangarang: desain Model ku Daisuke Yamamoto Peinted ku Hiroaki kubota (KBT) Pangaruh XML gauge dijieun ku Toshikazu Shimizu. Diadaptasi pikeun digawe OK di FSX ku Danny Garnier
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu

Mitsubishi F-1 geus pesawat tempur kahiji dirancang jeung dijieun di Jepang saprak ahir WWII. Dumasar palatih maju Mitsubishi T-2, tujuan utama manuk ieu, sakumaha dirarancang pikeun hawa ngempur laut, pikeun nungkulan umum Air ka Surface target komo deui, ieu ngawengku ogé kamampuhan kawates pikeun misi kakuatan hawa. 77, F-1 geus dikirimkeun, hirup operasional maranéhanana dimimitian dina ahir 70 '. varian ieu ayeuna geus diganti ku Mitsubishi F-2 panganyarna (Web-sumber: Wikipedia)

model ieu ngawengku patches corrective jeung upgrades. Tata perenah tina Mitsubishi F-1 reminds nu Jaguar.
Di dieu kaasup opat varian:
beban bom luar -Mk82
-DropsTank
misil angkatan laut -ASM-1 jeung ASM-2
Konfigurasi -Smooth.

Hiji model AI ogé sadia pikeun pihak web Anjeun. Nu kabina virtual anu dirawat di textures photorealistic, paket sora asli, mode Otomatis nstallation geus sadia. A kudu-kudu.
Mitsubishi F-1 FSX download
Basa