Basa

& NbspSaab J-21 Swedia PACARAN FSX SP2

nu ngarang Tim Piglet Conrad
Ukuran 11.4 MB
Undeuran 5 965
Dijieun 01-12-2009 01: 12: 32
Robah 19-06-2012 02: 53: 40
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX SP2 & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Nu saab 21 ieu pesawat bajoang / serangan Swedia ti saab nu kahiji nyandak ka hawa dina 1943. Ieu digambarkeun salaku platform pakarang pisan efisien. Ieu dirancang salaku konfigurasi booming pusher kembar, di mana kolecer anu dipasang di pungkur tina fuselage teh, ngadorong pesawat maju. Sumber: Wikipedia

release ieu hadir kalawan schemes 4 cet, VC, métrik gauges jeung sagala barang biasa.
kualitas alus, karya pisan nice.

download