Basa

& NbspAero Vodochody L159A FSX

panas
nu ngarang Vit Storch luar http://speed99.webhosting.klfree.net/class/witex/en.html
Ukuran 35.38 MB
Undeuran 11 825
Dijieun 31-01-2010 14: 20: 35
Robah 19-06-2012 02: 44: 18
ngidinan freeware luar
   FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Keur versi FS2004 klik di dieu

Aero L 159 ALCA (Advanced Light merangan Pesawat) nyaeta multi-peran pesawat tempur Czech-diwangun. Nagara ieu aya di service jeung Angkatan Udara Czech.

Ciri model Gmax jeung 3LODs; animasi gear, roda, urat, flaps, surfaces kontrol, kanopi, motong; kabina virtual animasi jeung clickable; 22 adat dijieun gauges; textures lightmap; badarat, nav, formasi, lantera, taksi jeung kabina lampu; dinamika adat jeung loba deui.

download

Basa