Basa

Dassault Mystère IV A FSX

panas
Ukuran 38.41 MB
Undeuran 10 851
Dijieun 31-07-2010 19: 23: 24
Robah 19-06-2012 02: 43: 33
ngidinan freeware luar
pangarang: Andre Chancel, RESTAURAVIA luar http://restauravia.com/
download FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Pikeun model cocog jeung FS2004 klik di dieu
baranahan luhung jeung kualitas luhur, sagalana téh kaasup: Sora, kabina virtual jeung model.
Pastikeun maca manual pamaké di Perancis. Ngandung 9 repaints. Nu Dassault Mystère IV ieu Perancis pesawat bajoang-ngebom 1950s, nu pesawat transonic munggaran nuliskeun ladenan di Angkatan Udara Perancis.


Desain sarta pamekaran

Nu Mystère IV ieu hiji pangwangunan évolusionér tina pesawat Mystère II. Sanajan bearing an kasaruaan luar ka pesawat saméméhna, Mystère IV di kanyataan desain anyar jeung kamajuan aerodinamika keur hiber supersonic. prototipe kahiji flew dina 28 September 1952, sarta pesawat asup ladenan di April 1953. Nu pesawat produksi iva 50 Mystere kahiji anu Powered by Rolls-Royce British turbojets dmna, sedengkeun sésana miboga Perancis-diwangun versi Hispano-Suiza Verdon 350 of engine éta.

sajarah operasional

Perancis Mystère IV Salaku di Bitburg Air Base (Jerman), 1960s awal

Israél Mystère IVs nempo aksi salila Wars Arab-Israél jeung anu ngagabung ku Mystères Perancis pikeun krisis Suez. On 8 Juni 1967, pesawat Israél anu aub dina serangan tragis jeung kontroversial dina USS Liberty.

India procured 104 pesawat ieu di 1957. Ieu dipaké sacara éksténsif dina Perang Indo-Pakistani of 1965. On 7 September 1965, skuadron Pamimpin Ajjamada Devayya tina Angkatan Udara India ditémbak turun F-104 Starfighter paréntah ku hiber Létnan Saguling Khan tina Angkatan Udara Pakistan di razia leuwih Sargoda. Saguling junun skor sababaraha hits dina Devayya sacara Mystère jeung dipercaya ka jadi ancur, ku kituna manéhna peupeus off néangan target sejen. Tapi, Devayya sacara Mystère masih operable, sarta manéhna junun ditémbak turun Starfigher. Devayya ieu ditelasan atawa nabrak geura-giru sanggeus. perang ieu indit unnoticed di India nepi ka ieu saterusna wangsit dina John Fricker sacara buku Battle for Pakistan. Devayya dileler Maha Vir Cakra Imina 23 taun sanggeus perang teh.

Nu phasing kaluar ti pesawat mimiti geura-giru sanggeus Perang 1965 Indo-Pakistani, tapi nempo aksi salajengna dina Perang Indo-Pakistani of 1971. Ieu sagemblengna phased kaluar ti Angkatan Udara India ku 1973.
Dassault Mystère IV A FSX download
Basa