Basa

Dassault Mirage III B Tukang hiber FSX-A

panas
Ukuran 12.0 MB
Undeuran 20 141
Dijieun 28-01-2011 21: 08: 05
Robah 19-06-2012 02: 43: 00
ngidinan freeware luar
pangarang: Patrice Grange
download FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu

Ieu model lengkep reworked jeung loba fitur anyar sarta animasi: textures pinuh reworked, posisi kanopi beda, prosés ejection, blok kabayang jeung animasi taneuh, ditingkatkeun kabina virtual jeung gauges anyar jeung lampu animasi, jsb

Nu Mirage III nyaeta PACARAN Perancis emblematic tina sixties. paket anyar ieu ngandung 2 beda B Mirage III (dua jok palatih): husus Vérsi hiber pamungkas dina 3 konfigurasi beda jeung skéma pérak standar. paket Ieu lengkep jeung nangtung-sorangan.

Model boga bagian full pindah jeung animasi (surfaces kontrol, gears, spoilers, kanopi, dragchute, panutup roket, ladders pilot, pakarang, blok kabayang, jsb) + a kabina virtual lengkep anyar + a panel 2D adat.
Dassault Mirage III B Tukang hiber FSX-A download
Basa