Basa
Iklan / pub

Dassault Mirage III B Tukang hiber FSX-A

panas
Author Patrice Grange
Ukuran 12.0 MB
Undeuran 19 344
Dijieun 28-01-2011 21: 08: 05
Robah 19-06-2012 02: 43: 00
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on FSX Akselerasi atawa SP2 & FSX-uap

Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu

Ieu model lengkep reworked jeung loba fitur anyar sarta animasi: textures pinuh reworked, posisi kanopi beda, prosés ejection, blok kabayang jeung animasi taneuh, ditingkatkeun kabina virtual jeung gauges anyar jeung lampu animasi, jsb

Nu Mirage III nyaeta PACARAN Perancis emblematic tina sixties. paket anyar ieu ngandung 2 beda B Mirage III (dua jok palatih): husus Vérsi hiber pamungkas dina 3 konfigurasi beda jeung skéma pérak standar. paket Ieu lengkep jeung nangtung-sorangan.

Model boga bagian full pindah jeung animasi (surfaces kontrol, gears, spoilers, kanopi, dragchute, panutup roket, ladders pilot, pakarang, blok kabayang, jsb) + a kabina virtual lengkep anyar + a panel 2D adat.

download

Iklan / pub