Basa

& NbspDassault Mirage III B hiber Tukang FSX-A

panas
nu ngarang Patrice Grange
Ukuran 12.0 MB
Undeuran 19 704
Dijieun 28-01-2011 21: 08: 05
Robah 19-06-2012 02: 43: 00
ngidinan freeware luar
   FSX Akselerasi atanapi SP2 & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu

Ieu model lengkep reworked jeung loba fitur anyar sarta animasi: textures pinuh reworked, posisi kanopi beda, prosés ejection, blok kabayang jeung animasi taneuh, ditingkatkeun kabina virtual jeung gauges anyar jeung lampu animasi, jsb

Nu Mirage III nyaeta PACARAN Perancis emblematic tina sixties. paket anyar ieu ngandung 2 beda B Mirage III (dua jok palatih): husus Vérsi hiber pamungkas dina 3 konfigurasi beda jeung skéma pérak standar. paket Ieu lengkep jeung nangtung-sorangan.

Model boga bagian full pindah jeung animasi (surfaces kontrol, gears, spoilers, kanopi, dragchute, panutup roket, ladders pilot, pakarang, blok kabayang, jsb) + a kabina virtual lengkep anyar + a panel 2D adat.

download