Basa

& NbspIRIS Mig-29 Fulcrum K Angkatan Laut FSX

panas
nu ngarang Iris hiber simulasi software - FSX update ku Bob Chicilo luar http://www.irissimulations.com
Ukuran 31 MB
Undeuran 34 377
Dijieun 14-10-2011 20: 39: 15
Robah 19-06-2012 02: 41: 49
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap Edition& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Nu Mikoyan-Gurevich MiG-29 (NATO kode Fulcrum) nyaéta hiji pesawat bajoang tina kaunggulan hawa Soviet ngembangkeun di 1970s awal jeung nu hiber kahiji lumangsung Oktober 6, 1977. Ieu diasupkeun ladenan di tentara Soviét dina 1983 sarta masih dipake ayeuna ku Angkatan Udara Rusia jeung loba batur. Leuwih ti 1,100 salinan geus jadi jauh geus diwangun.

Nu model virtual

Dina modeling sudut pandang 3D luar alat ieu alus teuing, kudu dicatet yén ieu téh payware heubeul (dibayar) ti Iris ayeuna freeware (jeung torek) dirobah jadi FSX. striker ieu ngabogaan sakabéh qualities 3D anu bisa urang ngaharepkeun ti payware a.

A panel 2D ieu ditambahkeun, jeung kabina virtual pisan nice hadir, sababaraha gauges geus ditambahkeun atawa dirobah pikeun nyocogkeun FSX. A manual ti penerbit anu kaasup paket ieu, éta penting pikeun maca manual nyieun kalolobaan gem saeutik ieu.

Pisan ngaapresiasi nu sanggeus burner jeung kamampuhan pikeun seuneu nu gun mesin (Pencét L keur sakabeh sanggeus burner + mesin gun + kabéh lampu)



Ngawengku tujuh model (bersih, kakuatan hawa, ferry jsb) sarta dua textures Angkatan Laut 311 Angkatan Laut 312






Prosedur jeung rujukan informasi


RIS MIG-29 FULCRUM

Sejenna rujukan

Kanggo inpo nu leuwih kumaha ngapung pesawat, mangga tingal Buku Panduan hiber.

Total beurat pesawat hiber simulator jeung bahan bakar full lbs 33,112


CATETAN: Pikeun ngaluyukeun beban suluh, dina kapal udara menu, klik Bahan bakar jeung beban.

VMO - Maximum Speed ​​Operasi 1,315 KM / H
MMO - Maximum Operasi Speed ​​Mach 2.30 Mach
VLO - Maximum Gear Speed ​​Operasi 380 KM / H
VLE - Maximum badarat Gear penyuluh Speed 350 KM / H
Speed ​​Glide Best 160 KM / H

Maksimum panutup Placard speeds

Flaps tingkat

KM / H

10

450

20

380

30

320

40

280

V1 - Speed ​​Takeoff Putusan landasan garing
suhu baku, permukaan laut luhurna tekenan

sadaya kaayaan 100 KM / H

VR - Speed ​​Rotation landasan garing
suhu baku, permukaan laut luhurna tekenan

lbs 13,200 135 KM / H
lbs 20,200 140 KM / H


V2 - Speed ​​minimum nanjak landasan garing
suhu baku, permukaan laut luhurna tekenan

lbs 13,200 130 KM / H
lbs 20,200 140 KM / H

Vref - Speed ​​badarat Approach flaps 40, gear turun
suhu baku, permukaan laut luhurna tekenan

lbs 13,200 130 KM / H
lbs 20,200 135 KM / H



Prosedur FULCRUM Iris MIG-29


Pikeun speeds ngusulkeun, tempo rujukan kaca nu Kneeboard. Catet yén paling lampah ogé bisa dipigawé ngagunakeun beurit.

Pikeun ... Pencét ...
beroperasi kanopi Shift + E
Beroperasi tilepan Jangjang Shift + F
Beroperasi Refuelling usik (Nangtukeun ka Cai setir nyebarkeun) Shift + W
beroperasi Tailhook Shift + T

Pikeun ... Pencét ...
Toggle Autopilot / Radio konsol Shift + 2
Toggle GPS konsol Shift + 3

Saméméh mesin dimimitian
[] Gear Cék turun
[] Batre Pindah ON
[] Alternator Pindah ON
[] Kadali hiber cek
[] Instrumén Engine cek
[] BBM kuantitas cek
[] Cahaya Pesawat Lantera TO lampu kilat
[] Parkir marake Romadhon
(pencét Ctrl + periode key)
[] Motong AS nu dipikahoyong
(Jeung NUM Konci off pencét NUM Pad 1 or NUM Pad 7 salaku perlu)
[] Altimeters Romadhon
[] Instrumén sayaga Romadhon
[] Takeoff Data (V1, VR, V2) Diitung jeung speeds Romadhon
(Tempo rujukan kaca nu Kneeboard)
[] Avionics Setel Pikeun miang
[] Flaps TO 10 tingkat
dimimitian mesin
pers Ctrl + E ka initiate engine autostart runtuyan, atawa:
[] Levers dorong teu jalan
(pencét F2 or F3 salaku perlu)
[] Aliran L BBM ON
(pencét Ctrl + shift + F4)
[] L Engine Mimitian Pindah ON
[] FF (BBM Aliran) cek
[] N1 ngaronjatkeun salaku L N2 nambahan cek
[] Tekenan Minyak Cék cahaya OFF
[] Instrumén Engine Cék normal
[] Aliran Urang Sunda BBM ON
(pencét Ctrl + shift + F4)
[] REngine Mimiti Pindah ON
[] FF (BBM Aliran) cek
[] N1 ngaronjatkeun salaku L N2 nambahan cek
[] Instrumén Engine Cék normal
[] Annunciator Panel Cék normal
saméméh taksi
[] Pitot Panas ON
(pencét Shift + H key)
[] Kadali hiber cek
[] Jangjang narilep cek
[] Tailhook Retracted cek
[] Cahaya Pesawat ON AS diperlukeun
[] Rem ngabebaskeun
(pencét jaman key)
Taksi jeung saméméh TAKEOFF
[] Rem cek
(Key periode pencét)
[] Instrumén hiber cek
[] Instrumén Engine cek
[] Takeoff Data (V1, VR, V2) cek
(Tempo rujukan kaca nu Kneeboard)
[] Nav Equipment cek
[] Transponder ON
landasan lineup
[] Lampu ON
CAT lineup (ON KUZNETSOV)
[] Lampu ON
[] Jangjang Unfolded Cék (pencét Shift + F salaku required)
[] Parkir marake ON
[] Flaps nyebarkeun pinuh
[] Lift motong Setel Pikeun ngajalankeun
BERANGKAT
[] Dorong Lever Ngaronjatkeun ka 90% N2
(pencét F3 salaku diperlukeun)
[] Rem ngabebaskeun
(pencét jaman key)
[] VR Muterkeun AT 250 KM / H
TAKEOFF (ON KUZNETSOV)
[] Dorong Lever Ngaronjatkeun ka 110% N2
(pencét F3 salaku diperlukeun)
[] Rem ngabebaskeun
(pencét jaman key)
[] Ski Luncat Ngajaga 15-20 deg pitch sanggeus clearing ski Luncat
sanggeus TAKEOFF
[] Speedbrake OFF
[] Gear Nepi sanggeus laju positif nanjak
[] Flaps Narik balik pinuh di 400 KM / H
[] Geleng Damper ON AS diperlukeun
naek
[] Altimeters Reset TO 29.92 pameuntasan 18,000 suku
turunan
[] Altimeters Reset TO lokal suku pameuntasan 18,000
[] Jumlah BBM jeung Balance cek
ngadeukeutan
[] Badarat Data (VREF, VAPP) Diitung jeung speeds Romadhon
(Tempo rujukan kaca nu Kneeboard)
[] Avionics jeung pindang Romadhon
[] Flaps Setel tingkat 10 ATAWA 20
(pencét F6 or F7 salaku perlu)
[] Tailhook turun
(pencét Shift + T key])
saméméh badarat
[] Gear DN (Cék keur lampu héjo 3)
(pencét G)
[] Pindah LDG Light ON
[] Flaps Susunan ka 40 raharja. Cék indikasi
(pencét F7 nepi ka DN)
turun nepi ka darat
[] Rem AS diperlukeun
(pencét jaman key)
[] Spoilers pariksa ngalegaan
Sanggeus badarat / clearing landasan
[] Transponder OFF
[] Lampu AS nu dipikahoyong
[] Spoiler Lever Ret
(pencét Shift + / (SLASH maju key) nepi ka retracted)
[] Flaps pinuh Retracted
[] Jangjang narilep cek
(pencét Shift + F key)
PAREUMAN
[] Parkir marake Romadhon
(pencét Ctrl + periode key)
[] Pitot Panas OFF
(pencét Shift + H key)
[] Levers dorong teu jalan
(pencét F2 nepi ka dianggurkeun)
[] Aliran BBM OFF
(pencét Ctrl + shift + F1)
[] Lampu OFF
[] Alternator Pindah OFF
[] Batre Pindah OFF

download

Basa