Basa

& NbspHawker Hunter Trainers FSX

nu ngarang Dave Garwood luar http://daveg.cbfsim.org
Ukuran 26.74 MB
Undeuran 7 070
Dijieun 30-03-2012 18: 30: 06
Robah 19-06-2012 02: 40: 28
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX SP2 & FSX-uapDirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


HAWKER Hunter T7 & T8 model full asli FSX SP2 jeung nabrak jeung pemetaan specular.

Fitur :



7 model beda
jeung jumlahna textues 14
Gauges sagemblengna dimodelkeun make 3D jeung smoothed.
maya kabina
2D kabina (jok pilot atawa ko-pilot)
sora adat
rupa-rupa animasi
Daptar pariksa

Nu Hawker Hunter ieu bajoang jet British sanggup hiber supersonic di beuleum deet. Manéhna dijieun hiber kahiji di 1951 jeung diwangun dina total ka ampir salinan 2,000, dipaké ku leuwih ti dua puluh nagara nepi ka 1990s ahir. Loba ngaapresiasi ku drivers, Hunter némbongkeun kinerja alus pikeun waktu keur boh gancang, kacida manoeuvrable jeung tahan. Dina 2011, ngan Angkatan Udara di Libanon masih ngagunakeun pesawat ieu di service operasional, tapi alat sejen nu dilaksanakeun ku pausahaan swasta.

download

Basa