Basa

UKMIL Blackburn Buccaneer S2 Paket FSX & P3D Vérsi 2.1

panas diropéa
Ukuran 181 MB
Undeuran 31 197
Dijieun 15-05-2012 23: 12: 33
Robah 14-12-2017 05: 48: 28
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: UKMIL, FSX / P3D update ku Philippe Wallaert, Sora ku Serge Luzin luar http://www.ukmil.org.uk
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Changelog Mise à jour le 14 / 12 / 2017: Nouvelle Vérsi 2.1, cocog Prepar3D v4, GPWS, panel 2d format au 16-9, effets nouveaux, putra nouveaux, 6 repaints nouveaux, modèle de vol mise à jour, tambah de jéntré dans le fichier readme.
pak lengkep kaasup puluhan animasi, hiji kabina virtual geulis sarta belasan repaints. Idéal pikeun dok / nyokot off ti carrier pesawat. manual ieu dina loka UKMIL.

tambihan-on Ieu bébas, tapi geus ngadegkeun ngarojong mantuan Pikeun pahlawan (H4H) amal British dijalankeun dina 1 Oktober 2007 pikeun mantuan servicemen British jeung awewe luka saprak September 11, 2001
Klik dina link di luhur lamun hoyong nyumbang ka organisasi ieu:
http://www.justgiving.com/ukmil

Nu Blackburn Buccaneer ieu pesawat bajoang dirancang ku Inggris di 1950s ahir. Mimitina dina operator pesawat papan, manéhna tetep di service keur tilu puluh taun sarta diwangun kira-kira salinan 200. Ieu dibuktikeun jadi tahan, bisa dipercaya, jeung sampurna cocog ka anak misi serangan di luhurna low.

UKMIL Blackburn Buccaneer S2 Paket FSX & P3D Vérsi 2.1 download
Basa