Basa
Iklan / pub

UKMIL Blackburn Buccaneer S2 paket FSX & P3D

panas
Ukuran 70.2 MB
Undeuran 28 801
Dijieun 15-05-2012 23: 12: 33
Robah 11-09-2013 23: 58: 22
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

pak lengkep kaasup puluhan animasi, hiji kabina virtual geulis sarta belasan repaints. Idéal pikeun dok / nyokot off ti carrier pesawat. manual ieu dina loka UKMIL.

tambihan-on Ieu bébas, tapi geus ngadegkeun ngarojong mantuan Pikeun pahlawan (H4H) amal British dijalankeun dina 1 Oktober 2007 pikeun mantuan servicemen British jeung awewe luka saprak September 11, 2001
Klik dina link di luhur lamun hoyong nyumbang ka organisasi ieu:
http://www.justgiving.com/ukmil

Nu Blackburn Buccaneer ieu pesawat bajoang dirancang ku Inggris di 1950s ahir. Mimitina dina operator pesawat papan, manéhna tetep di service keur tilu puluh taun sarta diwangun kira-kira salinan 200. Ieu dibuktikeun jadi tahan, bisa dipercaya, jeung sampurna cocog ka anak misi serangan di luhurna low.


download

Iklan / pub