Basa
Iklan / pub

MiG-21MF FSX & P3D

panas
Ukuran 24.43 MB
Undeuran 16 473
Dijieun 02-07-2012 16: 46: 06
Robah 29-08-2013 01: 57: 07
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

tambihan-on Ieu pikeun maranéhanana anu sunda teh simulasi hardcore, hartina ku nu yén anjeun teu bisa ngamimitian mesin tanpa ngabogaan kahiji maca jeung dipikaharti manual teh. Gunana pikeun ngundeur lamun teu daék pikeun investasi ngarti kumaha eta karya. Prosedur jeung fitur kabina virtual anu sarua jeung pamadegan nyata MIG-21 MF. pak ieu ngawengku sora 100% nyata, leuwih repaints jeung VC éndah. Modél luar ogé dipigawé pisan ogé. Pikeun FSX-SP2 atawa Akselerasi.

Pikeun nyokot-off eta sasaena boga hiji tingkat panutup jeung motong maximum.

Manual Inggris:
Nu manual kaasup pak ieu di Czech, kumaha oge, Rikoooo geus kapanggih hiji ditarjamahkeun ku Lukasz Kacprzykowski. Ngundeur eta di handap

http://download.rikoooo.com/dl/public/FSX/avions/MiG-21MF_FSX_&_P3D/MiG-21MF-Manuals.zip

MiG-21MF FSX EXT MiG-21MF FSX VC1 MiG-21MF FSX VC2


Nu Mikoyan-Gurevich MiG-21 nyaeta jet bajoang Soviet ogé dipikawanoh ku kode Fishbed NATO. Ieu jet nu produk sadaya waktu, jeung leuwih salinan 11,000.

Pohara kuat sarta lincah, nu MiG-21 nyaeta kitu teu pisan lila di ngempur jeung AIDS éléktronik ka pituduh, sahingga hiji "kapal terbang pilot", hasil beurat gumantung kana kaahlian ngempur tina dimungkinkeun. Najan kelemahan anak, eta pohara populér: ongkos anak rélatif low geus diaktipkeun loba gaya hawa geus bajoang supersonic kahiji maranéhanana.

Presentasi video ti anggota Fox 4 of Rikoooo


Mimiti nepi prosedur


prosedur ngapung dasar


video amatir pikeun ngamimitian nepi mesin jeung Air Ténjokeun (real)


Video: 10 menit happyness (real)

download

Iklan / pub