Basa

   Aermacchi MB-339 PAN FSX & P3D   

diropéa
nu ngarang Massimo Taccoli, package by Voyager
Ukuran 62.9 MB
Undeuran 7 847
Dijieun 03-08-2012 06: 12: 54
Robah 21-05-2017 20: 47: 05
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina
Changelog 21 / 05 / 2017 : Updated with many improvements, new repaints, new models, news gauges and effects. Installer version 10.1

Keur versi FS2004 klik di dieu

model ieu mangrupa rework lengkep asli MB-339A PAN (Pattuglia Acrobatica Nazionale) dileupaskeun sababaraha taun ka tukang kalawan model visual ningkat, jeung kabina maya. Ieu versi anyar model ngandung textures keur conto standar "Frecce Tricolori", tim Italia militer acrobatic.
Please read the instructions. Note : No 2D panel, only Virtual Cockpit

Note that for the first use FSX will ask you to accept the gauges a few times before giving you access to the add-on, this is normal, there are many gauges.

Nu Aermacchi MB-339 hiji dua-seater latihan militer Italia, dirancang dina 1970s pikeun ngaganti MB-326. Sleek jeung racy, geus miboga kasuksésan dicampur ngalawan kompetisi pesawat leuwih modern saperti bae Hawk. Ngeunaan 200 salinan anu diwangun, sarta dipaké ku salapan nagara béda.

download