Basa

MB-339 Aermacchi PAN FSX & P3D

Ukuran 62.9 MB
Undeuran 8 884
Dijieun 03-08-2012 06: 12: 54
Robah 05-06-2017 10: 59: 16
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Massimo Taccoli, pakét ku Voyager
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Changelog 21 / 05 / 2017 : Diropéa kalawan loba perbaikan, repaints anyar, model anyar, gauges warta na épék. Installer Vérsi 10.1
Keur versi FS2004 klik di dieu

model ieu mangrupa rework lengkep asli MB-339A PAN (Pattuglia Acrobatica Nazionale) dileupaskeun sababaraha taun ka tukang kalawan model visual ningkat, jeung kabina maya. Ieu versi anyar model ngandung textures keur conto standar "Frecce Tricolori", tim Italia militer acrobatic.
Mangga baca parentah. Catetan : Taya panel 2D, ngan kabina Virtual

Catet yén pikeun pamakéan munggaran FSX bakal nanya narima gauges sababaraha kali saméméh méré Anjeun aksés pikeun nambihkeun dina, ieu téh normal, aya loba gauges.

Nu Aermacchi MB-339 hiji dua-seater latihan militer Italia, dirancang dina 1970s pikeun ngaganti MB-326. Sleek jeung racy, geus miboga kasuksésan dicampur ngalawan kompetisi pesawat leuwih modern saperti bae Hawk. Ngeunaan 200 salinan anu diwangun, sarta dipaké ku salapan nagara béda.
MB-339 Aermacchi PAN FSX & P3D download
Basa