Basa

   Aermacchi MB-339A PAN V.2011 FSX & P3D   

nu ngarang Maksimum Taccoli, Paul Zamparo, Harun R. Swindle
Ukuran 12.6 MB
Undeuran 7 607
Dijieun 03-08-2012 06: 12: 54
Robah 15-10-2012 23: 09: 18
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Keur versi FS2004 klik di dieu

model ieu mangrupa rework lengkep asli MB-339A PAN (Pattuglia Acrobatica Nazionale) dileupaskeun sababaraha taun ka tukang kalawan model visual ningkat, jeung kabina maya. Ieu versi anyar model ngandung textures keur conto standar "Frecce Tricolori", tim Italia militer acrobatic.
Mangga baca parentah.

Catet yén pikeun pamakéan kahiji FSX Anjeun bisa jadi dipenta pikeun narima gauge deukeut saratus kali saméméh méré Anjeun aksés pikeun nambahkeun-on, ieu téh normal, aya loba gauges.

Nu Aermacchi MB-339 hiji dua-seater latihan militer Italia, dirancang dina 1970s pikeun ngaganti MB-326. Sleek jeung racy, geus miboga kasuksésan dicampur ngalawan kompetisi pesawat leuwih modern saperti bae Hawk. Ngeunaan 200 salinan anu diwangun, sarta dipaké ku salapan nagara béda.

download