Basa

& NbspEurofighter Taufan AlphaSim FSX & P3D

panas
nu ngarang Alphasim / Virtavia luar http://www.virtavia.com
Ukuran 19.3 MB
Undeuran 37 751
Dijieun 01-11-2012 02: 37: 16
Robah 02-11-2012 00: 27: 46
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Keur versi cocog FS2004 klik di dieu
CATETAN: Nu FS2004 HUD jeung radar teu cocog jeung FSX jadi teu kaasup. Setélan panel.cfg masih aya jadi alternatif bisa pasted di.

Nu Eurofighter Taufan nyaeta kembar-engine, canard-delta jangjang, multirole bajoang. [6] [7] Taufan ieu dirarancang ku konsorsium tilu pausahaan, EADS, Alenia Aeronautica jeung BAE Systems, digawé ngaliwatan hiji pausahaan ngayakeun, Eurofighter GmbH , nu kabentuk dina 1986. proyék ieu diurus ku Eurofighter NATO jeung Badan Management puting beliung, nu tindakan minangka customer perdana. [8] Eurofighter Taufan keur dihasilkeun serially ku EADS, Alenia Aeronautica, sarta BAE Systems konsorsium. pesawat keur procured dina kontrak misah, ngaranna tranches, unggal keur pesawat jeung kamampuhan umumna ningkat. Taufan geus asup service jeung Air Force Austria, Angkatan Udara Italia, Angkatan Udara di Jerman, Angkatan Udara Royal Britania, Angkatan Udara Spanyol, jeung Angkatan Udara Saudi Royal. (Wikipedia)

animasi:

Speedbrake - maké / konci, atawa klik tombol panel.

Sered parasit - migunakeun fitur 'sabalikna dorong' tina FSX / P3D, jadi pencét jeung tahan kenop F2, konci F1 ka canel.

Flaps - nu Taufan nyata geus flaps anak dikawasa ku komputer jadi aya no flaps levers atawa gauges dina panel. Nu model AlphaSim ngagambarkeun ieu, tapi flaps bisa dipaké ku keypresses biasa. Aya ngan tilu flaps posisi - pinuh nepi pertengahan jalan jeung sajero-jerona.

Visors Pilot - otomatis handap dina terangan

Ngeusian bengsin usik - ieu ngagunakeun paréntah 2nd Kaluar. Pake keypresses handap (atawa ngareset ka hal sejenna (disarankeun) di assignments keyboard) -
  1. Pencet jeung tahan kenop shift, ketok kenop E sakali
  2. Ngaleupaskeun kenop shift (penting) ketok kenop 2 langsung (dina 2 detik cara mencét kenop E).

VC pindah - sakabéh saklar di VC aya mousable jeung di hal nu ilahar tega pedaran téks nyata kapanggih dina Taufan teh. saklar ieu non-fungsi jeung pangaruh wungkul. Sababaraha saklar VC Sadérék nu gaduh fungsi FSX, ieu nu gear uas jeung badarat lampu pindah dina konsol kénca-sisi, sarta nav & cahaya panel saklar, cutoff suluh (shutdown engine) switch jeung 2 starter saklar dina konsol katuhu sisi.

Shutdown ngagunakeun VC pindah - shutdown ieu bisa ngaklik switch BBM Cutoff dina konsol katuhu sisi di VC teh, switch ngabogaan hansip beureum nu geus diangkat kahiji. switch The WAJIB jadi balik ka posisi ON sakali engine ieu spooling turun, disebutkeun ngabalikan deui moal mungkin.

Dimimitian ngagunakeun VC pindah - pamaké bisa ngamimitian boh ku cara mencét tombol AutoStart dina panel luhur kénca, atawa dua saklar starter bisa dipaké dina konsol katuhu sisi di VC teh. Ieu penting pikeun dicatet yén, a) shutoff suluh kudu dina posisi ON sakumaha ditétélakeun di luhur, jeung b) starter saklar anu éféktif 'spring-sarat', pamaké geus klik jeung tahan beurit dina eta nepi ka nangkeupan engine , ieu normal nyokot ngeunaan 6 detik ngayakeun kontinyu, nu 'leungeun' pointer bakal ngarobah ka 'fist' whilst switch nu keur dilaksanakeun. Lamun ngaleupaskeun switch saméméh 6 detik nepi, Anjeun kudu begine prosedur deui. CATETAN: Switch starter moal ngamimitian mesin lamun keypress Ctrl-shift-F1 ieu dipaké pikeun Cicing turun beforehand. Mesin kudu Cicing turun ngagunakeun tombol shutdown beureum dina konsol throttle lamun tombol VC starter anu bisa dipaké. Lamun dipaké Ctrl-shift-F1, mangka Ctrl-E bakal diperlukeun pikeun ngamimitian nepi deui.

Kabina pungkur - Anjeun bisa naek di pungkur tina VC ku cara mencet jeung nahan Ctrl-Tuliskeun nepi ka gerakan eureun. Teras pencet shift-Tuliskeun pikeun ngangkat sudut pandang salaku Anjeun bakal linggih teuing low. Balik deui ku boh reselecting nu Taufan atawa mencet Ctrl-backspace pindah payun deui, mangka mindahkeun-backspace pindah deui ka handap pikeun jangkungna bener.

Smokesystem: aya tombol pikeun toggling pintonan hawa haseup bodas on / off dina grup tombol kénca luhur.

AI Pesawat Labels: aya tombol pikeun toggling nu labél pesawat AI on / off dina grup tombol kénca luhur. Ieu dina sacara standar lamun geus disetél dina pilihan pintonan Anjeun, jadi bakal mintonkeun téks beureum dina tombol.

Multiplayer: a model FPS luhur handap-poli téh kaasup salaku pilihan ngapung salaku * pamuter pesawat * di sesi multiplayer. Ieu téh teu model AI kawas kitu.


download

Basa