Basa
Iklan / pub

Iris Boeing F-15E neunggeul Eagle FSX & P3D

panas

Tambah-on di luhur kualitas, immersion optimal dina simulasi nu, sababaraha textures jeung model pikeun F-15. Ogé kaasup pak ieu susunan sora pisan impressive. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadéngé pilot engapan trought topéng. Ulah poho maca Daptar pariksa jeung rujukan.

Nu McDonnell Douglas (ayeuna Boeing) F-15E neunggeul Eagle mangrupakeun multirole bajoang sadaya-cuaca, asalna ti McDonnell Douglas F-15 Eagle. Nu F-15E dirarancang dina 1980s for lila-range, laju interdiction luhur tanpa gumantung ngiringan atawa pesawat perang éléktronik. Amérika Angkatan Udara Amérika Sarikat (USAF) F-15E neunggeul garuda bisa dibédakeun ti nu sejen Eagle US varian ku darker kamuflase jeung bahan bakar conformal tanghi dipasang sapanjang intakes engine.

Nu neunggeul Eagle geus deployed di Operasi Desert Storm, Operasi Sekutu Force, Operasi enduring Freedom, jeung Operasi Odyssey Fajar mawa kaluar panarajangan jero ngalawan target luhur nilai, patrols hawa ngempur, sarta nyadiakeun pangrojong hawa deukeut keur pasukan koalisi. Ieu ogé geus katempo aksi di bentrok saterusna sarta geus diékspor ka sababaraha nagara. (Wikipedia)



Ukuran 47.8 MB
Undeuran 35 432
Dijieun 14-11-2012 15: 51: 49
Robah 01-12-2012 19: 18: 57
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub