Basa
Iklan / pub

Iris F-35B Scimitar FA.2 FSX & P3D

panas

Keur versi cocog FS2004 klik di dieu

Ngawengku model 6 jeung textures 11. Ngawengku kabina virtual modern jeung panel 2D. Ogé ngawengku sora adat, pangaruh burner jétu, sababaraha animasi. Ulah poho maca Handbook.pdf teh.

Nu Lockheed Martin F-35 kilat II nyaéta kulawarga single-jok, single-engine, pejuang generasi multirole kalima dina pangwangunan pikeun ngalakukeun serangan taneuh, pangintipan, jeung misi pertahanan udara jeung kamampuhan siluman. Nu F-35 ngabogaan tilu model utama; F-35A nyaeta takeoff jeung badarat varian konvensional, nu F-35B nyaeta pondok nyokot off jeung nangtung-badarat varian, sarta F-35C nyaeta varian dumasar carrier-.

Nu F-35 ieu diturunkeun ti X-35, produk tina program Joint neunggeul PACARAN (JSF). perkembangan JSF keur prinsip dibiayaan ku Amérika Sarikat, jeung Britania Raya jeung pamaréntah pasangan séjén nyadiakeun waragad tambahan. Bangsa pasangan boh anggota NATO atawa deukeut sekutu AS. Hal ieu keur dirarancang sarta diwangun ku hiji tim industri aerospace dipingpin ku Lockheed Martin. Nu F-35 dilumangsungkeun hiber kahijina dina 15 Désémber 2006.

Amérika Sarikat ngarencanakeun meuli jumlahna pesawat 2,443 ka nyadiakeun bulk tina airpower taktis anak pikeun Angkatan Udara AS, Corps Marine jeung Angkatan Laut leuwih dekade datang. Nu Britania Ageung, Italia, Walanda, Australia, Kanada, Norwégia, Dénmark, Turki, Israel jeung Jepang mangrupa bagian tina program pangwangunan sarta bisa digitus ladenan hawa maranéhanana jeung F-35 (Wikipedia)

Ukuran 31.6 MB
Undeuran 23 910
Dijieun 30-11-2012 01: 33: 25
Robah 01-12-2012 22: 00: 48
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub