Basa

& NbspUKMIL Harrier Paket FSX & P3D

panas
nu ngarang UKMIL luar http://www.ukmil.org.uk
Ukuran 42.2 MB
Undeuran 22 382
Dijieun 30-11-2012 02: 53: 10
Robah 01-12-2012 00: 13: 51
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina


Di dieu nu Harrier GR5 / 7 jeung T10 keur FSX atawa P3D. Takeoff jeung badarat nangtung. Kaasup sababaraha textures jeung model, kaasup sora adat jeung VC lengkep. Kaasup model 3D lengkep.

tambihan-on Ieu bébas, tapi geus ngadegkeun ngarojong mantuan Pikeun pahlawan (H4H) amal British dijalankeun dina 1 Oktober 2007 pikeun mantuan servicemen British jeung awewe luka saprak September 11, 2001.
Klik dina link di luhur lamun hoyong nyumbang ka organisasi ieu:
http://www.justgiving.com/ukmil

ukmharfsx

Britania Aerospace / McDonnell Douglas Harrier II nyaéta kadua generasi nangtung / pondok takeoff jeung badarat (V / STOL) pesawat jet dipaké saméméhna ku Force Royal Air (RAF) jeung, antara 2006 jeung 2010, nu Royal Angkatan Laut (RN). pesawat ieu asalna ti McDonnell Douglas AV-8B Harrier II, nu sorangan ieu pangwangunan tina Hawker Siddeley Harrier. deliveries awal tina Harrier II anu ditunjuk di service salaku Harrier GR5; airframes salajengna mendi anu redesignated sasuai salaku GR7 jeung GR9.

Boh RAF jeung RN dioperasikeun nu Harrier II salaku platform serangan taneuh; nu Harrier II ogé sanggup dijalankeun ti operator pesawat kelas ngelehkeun. Nu Harrier II flew misi ngempur di Kosovo, Irak, jeung Afghanistan. Dina Désémber 2010, tekenan budgetary ngarah ka pangsiun awal sadaya Harrier Iis ti ladénan. Kaputusan ka retire ieu kontroversial salaku aya no ngagantian tetep-jangjang saharita di peran anak; dina jangka panjang nu Harrier II anu diganti ku Lockheed Martin F-35 kilat II. (Wikipedia)

download