Basa

& NbspF-8 Vought Crusader FSX & P3D Vérsi 2

panas
nu ngarang Alphasim / Virtavia. Henk Schuitemaker luar http://www.virtavia.com
Ukuran 25.6 MB
Undeuran 11 291
Dijieun 12-03-2013 19: 59: 39
Robah 09-09-2016 00: 23: 41
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina
Changelog Vérsi 2: Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10, lilipetan ningkatkeun model asli salaku anyar pikeun FSX / P3D, panel.cfg siap RFN Carrier gauge V4.21

Keur versi cocog FS2004 klik di dieu.
paket ieu the ex payware Crusader Alphasim / Virtavia ayeuna sadia salaku freeware. Parobahan geus dilakukeun dina aircraft.cfg jeung panel 2D / VC jadi cocog jeung FSX / P3D. Repaints / model: US Angkatan Laut F-8C + F-8J / Aeronavale F-8E (FN) / USMC F-8K.

Nu F-8 Crusader (asalna 8U) nyaeta bajoang supersonic diwangun ku Vought pikeun Amérika Sarikat, jeung dina operator pesawat papan. Hal ieu dicirikeun ku hiji inlet hawa jeung jangjang variabel incidence nasal. Najan hiji muatan tambahan alatan alat angkatan laut anak, eta mintonkeun kinerja sarua tara basis taneuh anak, Amérika Kalér F-100 Super Sabre. (Wikipedia)

download

Basa