Basa

F-8 Vought Crusader FSX & P3D Vérsi 2

panas
Ukuran 25.6 MB
Undeuran 11 703
Dijieun 12-03-2013 19: 59: 39
Robah 09-09-2016 00: 23: 41
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Alphasim / Virtavia. Henk Schuitemaker luar http://www.virtavia.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Changelog Vérsi 2: Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10, lilipetan ningkatkeun model asli salaku anyar pikeun FSX / P3D, panel.cfg siap RFN Carrier gauge V4.21
Keur versi cocog FS2004 klik di dieu.
paket ieu the ex payware Crusader Alphasim / Virtavia ayeuna sadia salaku freeware. Parobahan geus dilakukeun dina aircraft.cfg jeung panel 2D / VC jadi cocog jeung FSX / P3D. Repaints / model: US Angkatan Laut F-8C + F-8J / Aeronavale F-8E (FN) / USMC F-8K.

Nu F-8 Crusader (asalna 8U) nyaeta bajoang supersonic diwangun ku Vought pikeun Amérika Sarikat, jeung dina operator pesawat papan. Hal ieu dicirikeun ku hiji inlet hawa jeung jangjang variabel incidence nasal. Najan hiji muatan tambahan alatan alat angkatan laut anak, eta mintonkeun kinerja sarua tara basis taneuh anak, Amérika Kalér F-100 Super Sabre. (Wikipedia)
F-8 Vought Crusader FSX & P3D Vérsi 2 download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!