Basa
Iklan / pub

Saab J37 Viggen FSX & P3D

Vérsi 2 panas
Ukuran 67 MB
Undeuran 12 469
Dijieun 19-03-2013 02: 17: 49
Robah 27-05-2016 20: 33: 42
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
cocog DirectX10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10 - Tambah-on diropéa ka vérsi 2, pinuh asli FSX & P3D v1 v2 v3

paket ieu the ex payware saab Viggen J37 of Virtavia / Alphasim ayeuna sadia salaku freeware. Parobahan geus dilakukeun dina aircraft.cfg jeung panel 2D / VC jadi cocog jeung FSX / P3D. Sababaraha model nu kaasup pakarang jeung teu mawa pakarang.

Nu saab 37 Viggen (Guntur) nyaéta hiji pesawat multirole dirarancang sarta diwangun ku Swédia dina 1960s. Hal ieu dicirikeun ku jangjang delta, nu canards, jeung reverser dorong keur landings pondok.


download

Iklan / pub