Basa

   Saab J37 Viggen FSX & P3D    Vérsi 2

panas
nu ngarang Virtavia / Alphasim FSX P3D apdet ku Henk Schuitemaker luar http://www.virtavia.com
Ukuran 67 MB
Undeuran 12 655
Dijieun 19-03-2013 02: 17: 49
Robah 27-05-2016 20: 33: 42
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3DirectX12 cocog + 3D Virtual kabina
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10 - Tambah-on diropéa ka vérsi 2, pinuh asli FSX & P3D v1 v2 v3

paket ieu the ex payware saab Viggen J37 of Virtavia / Alphasim ayeuna sadia salaku freeware. Parobahan geus dilakukeun dina aircraft.cfg jeung panel 2D / VC jadi cocog jeung FSX / P3D. Sababaraha model nu kaasup pakarang jeung teu mawa pakarang.

Nu saab 37 Viggen (Guntur) nyaéta hiji pesawat multirole dirarancang sarta diwangun ku Swédia dina 1960s. Hal ieu dicirikeun ku jangjang delta, nu canards, jeung reverser dorong keur landings pondok.


download