Basa

Saab J37 Viggen FSX & P3D Vérsi 2

panas
Ukuran 67 MB
Undeuran 13 795
Dijieun 19-03-2013 02: 17: 49
Robah 27-05-2016 20: 33: 42
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Virtavia / Alphasim FSX P3D apdet ku Henk Schuitemaker luar http://www.virtavia.com
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4 cocog DirectX10 + + 3D kabina Virtual
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10 - Tambah-on diropéa ka vérsi 2, pinuh asli FSX & P3D v1 v2 v3
paket ieu the ex payware saab Viggen J37 of Virtavia / Alphasim ayeuna sadia salaku freeware. Parobahan geus dilakukeun dina aircraft.cfg jeung panel 2D / VC jadi cocog jeung FSX / P3D. Sababaraha model nu kaasup pakarang jeung teu mawa pakarang.

Nu saab 37 Viggen (Guntur) nyaéta hiji pesawat multirole dirarancang sarta diwangun ku Swédia dina 1960s. Hal ieu dicirikeun ku jangjang delta, nu canards, jeung reverser dorong keur landings pondok.

Saab J37 Viggen FSX & P3D Vérsi 2 download
Basa