Basa
Awas! Ngan masalah pamaké anyar Prepar3D v4: A masalah nyegah Rikoooo urang otomatis-installers ka otomatis ngaktifkeun sceneries. Tempo fix urang dieu

Dassault Mirage F1 Mega Pack FSX & P3D Vérsi II

panas
Ukuran 153 MB
Undeuran 32 080
Dijieun 04-02-2014 01: 00: 00
Robah 22-01-2016 14: 02: 29
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
pangarang: Model: Kirk Olsson, Mega pak: Alex Guerreiro, VC update: Danny Garnier
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Changelog diropéa dina 22 / 01 / 2016 : Ieu pérsi ningkat tina Mirage F1 Megapack. Mirage F1 ku Kirk Olsson, VC kabina diropéa ku Danny Garnier. New pangaruh kaca reflexions, leuwih textures jeung variasi jeung gambar leutik anyar.

Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10
Dassault Mirage F1 Megapack. Ieu mangrupa paket full ngagunakeun éndah Mirage F1 ku Kirk Olsson jeung VC diropéa ku Danny Garnier. Ngawengku sababaraha model jeung liveries. Liveries antarana airforces Éropa, SAAF, Desert, Spanyol, Irak, Jordanian, Iran, Qatar, Maroko, dina sababaraha variasi. Special ningkat kaca kabina ku Rikoooo keur FSX & Prepar3D.
Nu Dassault Mirage F1 nyaeta pesawat militer dirarancang sarta diwangun ku Dassault di Perancis. Ieu beda ti nu sejen kulawarga pesawat Mirage ku maké jangjang disapu tinimbang hiji jangjang delta.

kabina Guide
Dassault Mirage F1 Mega Pack FSX & P3D Vérsi II download
Basa