Basa
Iklan / pub

Dassault Mirage F1 Mega Pack FSX & P3D

Vérsi II panas
Author Model: Kirk Olsson, Mega pak: Alex Guerreiro, VC update: Danny Garnier
Ukuran 153 MB
Undeuran 30 215
Dijieun 04-02-2014 01: 00: 00
Robah 22-01-2016 14: 02: 29
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
Changelog diropéa dina 22 / 01 / 2016 : Ieu pérsi ningkat tina Mirage F1 Megapack. Mirage F1 ku Kirk Olsson, VC kabina diropéa ku Danny Garnier. New pangaruh kaca reflexions, leuwih textures jeung variasi jeung gambar leutik anyar.

Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10

Dassault Mirage F1 Megapack. Ieu mangrupa paket full ngagunakeun éndah Mirage F1 ku Kirk Olsson jeung VC diropéa ku Danny Garnier. Ngawengku sababaraha model jeung liveries. Liveries antarana airforces Éropa, SAAF, Desert, Spanyol, Irak, Jordanian, Iran, Qatar, Maroko, dina sababaraha variasi. Special ningkat kaca kabina ku Rikoooo keur FSX & Prepar3D.
Nu Dassault Mirage F1 nyaeta pesawat militer dirarancang sarta diwangun ku Dassault di Perancis. Ieu beda ti nu sejen kulawarga pesawat Mirage ku maké jangjang disapu tinimbang hiji jangjang delta.

kabina Guide

download

Iklan / pub