Basa

Iris Mig-29 Mega Pack FSX & P3D

panas
Ukuran 54.5 MB
Undeuran 29 694
Dijieun 02-02-2014 23: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 21: 54
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Software Iris simulasi hiber - Repack ku Alex Guerreiro luar http://www.irissimulations.com.au
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Iris Mig 29 Mega pak loba model, textures jeung pangaruh. Daptar repaints: Rusia, Malaysia, Céko, Iran, Iraq, India, Kuba, Jérman Timur, Luftwaffe, Soviét, Romania, Hungaria, Bangladés, Aljazair. Paket ogé ngawengku VC kualitasna alus jeung textures dilereskeun pikeun FSX / P3D.

Pencét touch "L" pikeun ngaktipkeun efek tina afterburners jeung kondensasi dina edges. Paket siap P3Dv1 jeung 2.

repaint

Repaint
 
Iris Mig-29 Mega Pack FSX & P3D download
Basa