Basa
Iklan / pub

Iris Mig-29 Mega Pack FSX & P3D

panas

Iris Mig 29 Mega pak loba model, textures jeung pangaruh. Daptar repaints: Rusia, Malaysia, Céko, Iran, Iraq, India, Kuba, Jérman Timur, Luftwaffe, Soviét, Romania, Hungaria, Bangladés, Aljazair. Paket ogé ngawengku VC kualitasna alus jeung textures dilereskeun pikeun FSX / P3D.

Pencét touch "L" pikeun ngaktipkeun efek tina afterburners jeung kondensasi dina edges. Paket siap P3Dv1 jeung 2.

repaint

Repaint
 

Ukuran 54.5 MB
Undeuran 25 956
Dijieun 02-02-2014 23: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 21: 54
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub