Basa

& NbspVought CrusaderF8 v1.00 FSX & P3D

nu ngarang Laborie Roland, Laurent correia, Jean Pierre Langer, Jean Pierre borjuis, FSX update ku Danny Garnier
Ukuran 24.9 MB
Undeuran 6 901
Dijieun 28-05-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 22: 32
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


A tambihan-on pisan komprehensif jeung lengkep dijieun ku Roland Laborie (a Perancis). Asalna ieu keur FS2004 tapi berkat babaturan urang Danny Garnier éta ayeuna cocog (port-sora) jeung FSX atawa Prepar3D. Ngawengku kabina virtual (VC), dua belas repaints jeung vérsi nu béda, sora adat, animasi (seuneu, bom, misil, jsb), pangaruh (post-durukan, jsb) sarta loba hal éndah lianna.

Nu F-8 Crusader (asalna F8U) nyaéta hiji pesawat bajoang supersonic diwangun ku Vought pikeun Amérika Sarikat, jeung onboard carrier pesawat. Hal ieu dicirikeun ku hiji inlet hawa jeung nasal variabel incidence airfoil. Najan hiji beungbeurat tambahan alatan alat angkatan laut anak, eta mintonkeun kinerja sarua tara basis taneuh anak, Amérika Kalér F-100 Super Sabre.

Di handap ieu, dokuméntasi lengkep di Perancis jeung gambar (ogé kaasup jeung tambihan-on the)

ngawakilan

thumb infos volthumb presentasithumb presentasi 2thumb p SOMMAIRE-2006
animasi
thumb p AEROFREINSthumb p animasi CABINEthumb p BECS VOLETS VOILUREthumb p BINOME1thumb p BINOME2thumb p BINOME3thumb p CANONS DROITSthumb GAUCHES p CANONSthumb p CROCHET DE ngantrithumb AILES p DEPLOIEMENTthumb p EJECTION PILOTEthumb p MOTEUR PCthumb p PERCHE REFUELINGthumb p RADOME radarthumb p TIR BULPUP DROIT USAthumb p TIR BULPUP GAUCHE USAthumb CANONS p TIRthumb p TIR magic DROITthumb p TIR magic GAUCHEthumb p TIR ROQUETTES USAthumb p TIR ROQUETTES USA totalthumb p TIR sisi DROIT USAthumb p TIR sisi GAUCHE USAthumb SECOURS p turbinthumb p Tz vue generale

Balukar
thumb p bulpup tirthumb p canons tirthumb p Matra tirthumb tir p rudalthumb p moteur detik pcthumb p pilote ejectionthumb p roquette tirthumb p vortex

instrumén panels

thumb p 1 modèle de volinstrumén thumb pthumb p instruments2thumb p instruments3thumb p instruments4thumb p instruments5thumb p instruments6 description1thumb p instruments6 description2thumb gambaran p instruments7thumb gambaran p instruments8thumb p ils instruments8 Vorthumb p instruments9 cv1thumb p instruments9 cv2thumb p instruments9 cv3

Repaints jeung vérsi
thumb p modele 1thumb p modele 2thumb p modele 3thumb p modele 4thumb p modele 5thumb p modele 6thumb p modele 7thumb p modele 8thumb p modele 9thumb p modele 10thumb p modele 11thumb p modele 12

Tambih deui
thumb p les PLUSthumb p les PLUS2

download

Basa