Basa
Iklan / pub

Iris puting beliung F-3 FSX & P3D

panas
Ukuran 40 MB
Undeuran 14 695
Dijieun 17-06-2014 03: 46: 29
Robah 30-05-2015 19: 22: 57
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)

Dilereskeun versi puting beliung F.3 ti Iris simulasi, sora anyar, koreksi ti VC jeung loba perbaikan séjén (tempo readme). Nambahan pangaruh afterburner, adaptasi pikeun Prepar3D v2 +. Pake tombol pikeun flaps nyebarkeun / narik balik jangjang géométri variabel. Disadiakeun jeung multitude tina repaints jeung dilengkepan vérsi pakarang (bom, misil, jsb)

pesawat Panavia puting beliung ADV nyaéta lila-range kembar-engine interceptor Britania, Panavia puting beliung jeung vérsi. Saméméh Maret 2011, nu puting beliung ADV dilayanan Angkatan Udara Royal nu ieu pamaké utama jenis ieu bajoang.

thumb Capture4

download

Iklan / pub