Basa

   Iris Tornado F-3 FSX & P3D   

panas
nu ngarang Software Iris simulasi hiber luar http://www.irissimulations.com.au
Ukuran 40 MB
Undeuran 14 924
Dijieun 17-06-2014 03: 46: 29
Robah 30-05-2015 19: 22: 57
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Dilereskeun versi puting beliung F.3 ti Iris simulasi, sora anyar, koreksi ti VC jeung loba perbaikan séjén (tempo readme). Nambahan pangaruh afterburner, adaptasi pikeun Prepar3D v2 +. Pake tombol pikeun flaps nyebarkeun / narik balik jangjang géométri variabel. Disadiakeun jeung multitude tina repaints jeung dilengkepan vérsi pakarang (bom, misil, jsb)

pesawat Panavia puting beliung ADV nyaéta lila-range kembar-engine interceptor Britania, Panavia puting beliung jeung vérsi. Saméméh Maret 2011, nu puting beliung ADV dilayanan Angkatan Udara Royal nu ieu pamaké utama jenis ieu bajoang.

thumb Capture4

download