Basa
Iklan / pub

Iris puting beliung F-3 FSX & P3D

panas

Dilereskeun versi puting beliung F.3 ti Iris simulasi, sora anyar, koreksi ti VC jeung loba perbaikan séjén (tempo readme). Nambahan pangaruh afterburner, adaptasi pikeun Prepar3D v2 +. Pake tombol pikeun flaps nyebarkeun / narik balik jangjang géométri variabel. Disadiakeun jeung multitude tina repaints jeung dilengkepan vérsi pakarang (bom, misil, jsb)

pesawat Panavia puting beliung ADV nyaéta lila-range kembar-engine interceptor Britania, Panavia puting beliung jeung vérsi. Saméméh Maret 2011, nu puting beliung ADV dilayanan Angkatan Udara Royal nu ieu pamaké utama jenis ieu bajoang.

thumb Capture4

Ukuran 40 MB
Undeuran 14 106
Dijieun 17-06-2014 03: 46: 29
Robah 30-05-2015 19: 22: 57
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX-SP2 & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub