Basa

Iris puting beliung F-3 FSX & P3D

panas
Ukuran 40 MB
Undeuran 16 684
Dijieun 17-06-2014 03: 46: 29
Robah 30-05-2015 19: 22: 57
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
pangarang: Software Iris simulasi hiber luar http://www.irissimulations.com.au
download Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina
Dilereskeun versi puting beliung F.3 ti Iris simulasi, sora anyar, koreksi ti VC jeung loba perbaikan séjén (tempo readme). Nambahan pangaruh afterburner, adaptasi pikeun Prepar3D v2 +. Pake tombol pikeun flaps nyebarkeun / narik balik jangjang géométri variabel. Disadiakeun jeung multitude tina repaints jeung dilengkepan vérsi pakarang (bom, misil, jsb)

pesawat Panavia puting beliung ADV nyaéta lila-range kembar-engine interceptor Britania, Panavia puting beliung jeung vérsi. Saméméh Maret 2011, nu puting beliung ADV dilayanan Angkatan Udara Royal nu ieu pamaké utama jenis ieu bajoang.

thumb Capture4
Iris puting beliung F-3 FSX & P3D download
Basa