Basa

& NbspL-39 Albatros Militér palatih Paket FSX & P3D

panas
nu ngarang Mohammad Faali
Ukuran 14 MB
Undeuran 17 712
Dijieun 29-06-2014 02: 00: 00
Robah 30-05-2015 19: 24: 31
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX-SP2 & FSX-uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Nu Aero L-39 Albatros mangrupa-kinerja luhur pesawat jet palatih dimekarkeun di Cékoslowakia papanggih sarat keur "C-39" (C pikeun cvičný - palatih) salila 1960s pikeun ngaganti L-29 Delfín. Ieu nu kahiji trainers jet kadua generasi, sarta palatih turbofan-Powered kahiji dihasilkeun, sarta saterusna diropéa salaku L-59 Super Albatros jeung salaku L-139 (prototipe L-39 jeung engine Garrett TFE731).

A perkembangan salajengna desain nu, L-159 ALCA nu, mimiti produksi di 1997. Pikeun date, leuwih ti 2,800 L-39s geus dilayanan jeung leuwih gaya hawa 30 sakuliah dunya. Nu Albatros nyaéta jet palatih paling loba dipaké di dunya; salian ngajalankeun latihan pilot dasar jeung maju, eta oge geus flown misi ngempur dina peran cahya-serangan. Atypically, geus kungsi katarima ngaran ngalaporkeun NATO.

Luhung tambihan-on jeung modeling kualitas luhur, sora adat, VC jeung gauges jeung saklar (no panel 2D), kaasup jeung 3 repaints: Czech Angkatan Udara, Angkatan Udara jeung Lituanian Biele Albatrosy. Cocog jeung FSX jeung Prepar3D (koreksi canopy.bmp tékstur)

download

Basa