Basa
Iklan / pub

Schleicher K 2b Rhön-Schwalbe FSX


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
A pesawat terbang layang dua jok keur latihan jeung kinerja di 60 sacara. Nu hiber kahiji di 1955. Diwangun: unit 75 ku Schleicher

Ukuran 2.26 MB
Undeuran 1 659
Dijieun 09-09-2010 23: 56: 19
Robah 12-07-2012 18: 28: 21
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub