Basa

& NbspSchleicher K 2b Rhön-Schwalbe FSX

nu ngarang Wolfgang Piper luar http://www.fsglider.de
Ukuran 2.26 MB
Undeuran 1 880
Dijieun 09-09-2010 23: 56: 19
Robah 12-07-2012 18: 28: 21
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & uap Edition& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D Virtual kabina


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
A pesawat terbang layang dua jok keur latihan jeung kinerja di 60 sacara. Nu hiber kahiji di 1955. Diwangun: unit 75 ku Schleicher

download

Undeuran Biomédis

Basa