Basa

Schleicher K 2b Rhön-Schwalbe FSX

Ukuran 2.26 MB
Undeuran 1 933
Dijieun 09-09-2010 23: 56: 19
Robah 12-07-2012 18: 28: 21
ngidinan freeware luar
pangarang: Wolfgang Piper luar http://www.fsglider.de
download Pikeun FSX & uap Edition & nbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) euweuh P3Dv4 + 3D kabina Virtual
Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
A pesawat terbang layang dua jok keur latihan jeung kinerja di 60 sacara. Nu hiber kahiji di 1955. Diwangun: unit 75 ku Schleicher
Schleicher K 2b Rhön-Schwalbe FSX download

Undeuran Biomédis

Basa