Basa
Iklan / pub

Schleicher ASK21 FSX


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
ASK21 pesawat terbang layang Vérsi 7b keur FSX, Front & Rear versi. A pesawat terbang layang dua jok keur latihan

Ukuran 5.54 MB
Undeuran 4 027
Dijieun 10-09-2010 01: 50: 00
Robah 12-07-2012 18: 22: 16
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub