Basa

& NbspSchleicher ASK21 FSX

nu ngarang Wolfgang Piper luar http://www.fsglider.de
Ukuran 5.54 MB
Undeuran 4 284
Dijieun 10-09-2010 01: 50: 00
Robah 12-07-2012 18: 22: 16
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
ASK21 pesawat terbang layang Vérsi 7b keur FSX, Front & Rear versi. A pesawat terbang layang dua jok keur latihan

download