Basa

   Glaser-Dirks DG-101 G FSX   

nu ngarang Wolfgang Piper luar http://www.fsglider.de
Ukuran 2.81 MB
Undeuran 2 289
Dijieun 10-09-2010 02: 37: 19
Robah 12-07-2012 04: 08: 57
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu. A pesawat terbang layang hiji jok pikeun kinerja luhur. Nu hiber kahiji di 1974.

download