Basa

& NbspSZD Bocian pesawat terbang layang v6 FSX

nu ngarang Wolfgang Piper luar http://www.fsglider.de
Ukuran 3.94 MB
Undeuran 2 596
Dijieun 10-09-2010 05: 51: 33
Robah 12-07-2012 04: 02: 50
ngidinan freeware luar
   Pikeun FSX & FSX-uap& NbspPort-Leuwih FS2004 (euweuh DXT12) + 3D Virtual kabina


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
A pesawat terbang layang dua jok keur latihan jeung kinerja. Antara 1952 jeung 1960.

download

Undeuran Biomédis