Basa
Iklan / pub

SZD Bocian pesawat terbang layang v6 FSX


Pikeun varian cocog FS2004 klik di dieu
A pesawat terbang layang dua jok keur latihan jeung kinerja. Antara 1952 jeung 1960.

Ukuran 3.94 MB
Undeuran 2 403
Dijieun 10-09-2010 05: 51: 33
Robah 12-07-2012 04: 02: 50
ngidinan freeware luar
3D Virtual kabina
Port-Sora FS2004 (no DXT10)
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap
download

Iklan / pub

Undeuran Biomédis