Basa

& NbspMicroleve ML-400 FSX & P3D & FS9

nu ngarang Development OIMD
Ukuran 11.6 MB
Undeuran 4 897
Dijieun 21-01-2015 01: 00: 00
Robah 30-05-2015 18: 55: 06
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 2
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji & FS2004Henteu teruji DirectX12 + 3D Virtual kabina


Microleve ML-400 cocog FS2004 jeung FSX / P3Dv1 mangrupakeun pesawat cahaya ultra dihasilkeun dina Mexico ku Microleve di Rio de Janeiro. pesawat ieu biasana dibeuli salaku alat salila kira $ 12,275 (1998). Cruising laju 90 km / h, maximum laju 140 km / h laju lapak 60 km / h. Pausahaan bangkrut jeung pesawat cahaya ultra aya deui sadia pikeun dijual, kumaha oge, Anjeun masih bisa ngapung mesin ieu dina virtual jeung Rikoooo.

tambihan-on Ieu hadir kalawan dua repaints jeung sora adat, dinamika hiber realistis, kabina maya.

ML-400

download