Basa

& NbspPhotoreal Mt Everest tambah bolong FSX & P3D

panas
nu ngarang Frank Dainese, Daniele Tona + bolong badag ku Ferranti & Sandmann luar http://scenarialpinifsx.blogspot.com/
Ukuran 543 MB
Undeuran 31 262
Dijieun 17-11-2010 13: 27: 47
Robah 11-10-2016 01: 05: 50
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji        
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10

tetempoan photoreal luhung nu bisa dipercaya reproduces topografi Gunung Everest (resolusi luhur) jeung seroundings anak.

Everest West

Hiji lalampahan impressive ka jantung gunung! Di handap ieu hiji video sawangan pondok:



Di handap ieu wewengkon dianggap keur textures photoreal Gunung Everest:

Wayah de couverture

informasi tambahan bisa kapanggih dina anjeun "menu Mimitian -> Tambah-ons Rikoooo -> Mt Everest photoreal leuwih FSX & P3D bolong -> dokumén jeung gambar"

instalasi ieu 100% otomatis ku Rikoooo
, Configurator bakal nanganan keur Anjeun ngadaptar jeung aktivasina tina tetempoan di hiber simulator. Lamun uninstalling, installer bakal mulangkeun Konfigurasi Anjeun asalna.

Awas file badag 524 MB, Eta disarankeun pikeun ngagunakeun download akselerator software pikeun ngareureuhkeun jeung neruskeun di titik ditewak boga no kejutan (misalna FlashGet).

Penting, kumaha carana make tetempoan kitu? Mimiti hiber, mangka salila kaulinan muka peta jeung nuliskeun salah sahiji GPS adress handap pikeun pindah langsung pesawat Anjeun ka titik paling metot:
  • Mt.Everest textures photoreal ·· N27 ° 28 ° E86 ° 87 °
  • Mt.Everest jeung Kula Kangri ········· N26 ° 28 ° E85 ° 92 °

Entrez les coordonés puis validez votre nouvelle posisi

Basajan, Anjeun bisa ngamimitian hiber ti Lukla.

Lukla nyaéta hiji kota di wewengkon Khumbu of Nepal. Ieu téh hiji titik pameuntasan normal pikeun wisatawan anu nganjang ka Himalaya, kaasup Everest, dina awal jeung ahir lalampahan maranéhanana. Lukla ngeunaan 2860 méter dpl.

Cai mibanda hiji airfield (bandara Tenzing-Hillary) ngawengku hiji lagu ngeunaan 500 méter di 12 ° lamping (paling bahaya di dunya). hiji ieu, katutupan di 2001, nyaeta utamana hésé aksés tanpa bantuan badarat. lalu lintas ieu utamana dihasilkeun ku pausahaan lokal nyadiakeun shuttles ka bandara di Kathmandu: 40 menit hiber ku Kembar Otter jeung Dornier Do 228.

Lukla Airport

ngamimitian hiber Anjeun ti "Lukla"Kudu husus dina seleksi titik awal pikeun FSX / P3D

Puter katuhu ditémbongkeun saperti dina peta di handap terus lumangsung lempeng ka Mt Everest

Jalan ka Everest

Boga hiber alus

download

Basa