Basa
Awas! Ngan masalah pamaké anyar Prepar3D v4: A masalah nyegah Rikoooo urang otomatis-installers ka otomatis ngaktifkeun sceneries. Tempo fix urang dieu

Nu Hawai Islands - Kauai FSX & P3D Vérsi 1.0

panas
Ukuran 425 MB
Undeuran 21 989
Dijieun 30-11-2010 19: 54: 48
Robah 21-10-2017 17: 38: 21
ngidinan freeware luar
Otomatis-install: Installer tetempoan v11
pangarang: Richard Sorochak luar http://www.lockonfiles.com/
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1 v2 v3 v4
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10
Wilujeng sumping ka Hawai Islands. Kauai nyaéta kaopat utama Hawai Islands. Ogé kawanoh salaku "Taman Island" alatan végetasi tropis anak loba pisan, aya kira-kira 105 mil (170 km) kulon Oahu jeung ngan wétaneun Niihau leutik.

Kauai

tetempoan kualitas luhur Ieu reproduces sadaya pulo jeung HD textures photoreal jeung sababaraha wangunan 3D

Kauai sorangan hiji pulo matak jeung cliffs towering sarta canyons jero. Anjeun bakal ngarasa kawas ngalayang dina kartu pos a.

Additional information can be found in your "Start menu -> Add-ons Rikoooo -> The Hawaiian Islands - Kauai FSX & P3D"

instalasi ieu 100% otomatis ku Rikoooo, Configurator bakal nanganan keur Anjeun ngadaptar jeung aktivasina tina tetempoan di hiber simulator. Lamun uninstalling, installer bakal mulangkeun Konfigurasi Anjeun asalna.

Awas file badag 422 MB, Eta disarankeun pikeun ngagunakeun download akselerator software pikeun ngareureuhkeun jeung neruskeun di titik ditewak boga no kejutan (misalna FlashGet).

Penting, kumaha carana make tetempoan kitu? Mimiti hiber Anjeun ti "Kaukai" (PHBK) Basa militer bisa dituliskeun dina seleksi titik awal pikeun FSX / P3D:

mimitian Posisi

Tapi anjeun oge bisa ngamimitian ti utama bandara Lihue (PHLI) Di sisi wétan anak, atawa duanana bandara swasta Princeville (HI-01) Dina sumpah palapa kalér jeung Port Allen (Pak) Kidul.

Boga hiber alus
Nu Hawai Islands - Kauai FSX & P3D Vérsi 1.0 download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!