Basa
Iklan / pub

Nu Hawai Islands - Kauai FSX & P3D

panas
Ukuran 425 MB
Undeuran 21 163
Dijieun 30-11-2010 19: 54: 48
Robah 05-10-2016 17: 07: 58
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10

Wilujeng sumping ka Hawai Islands. Kauai nyaéta kaopat utama Hawai Islands. Ogé kawanoh salaku "Taman Island" alatan végetasi tropis anak loba pisan, aya kira-kira 105 mil (170 km) kulon Oahu jeung ngan wétaneun Niihau leutik.

Kauai

tetempoan kualitas luhur Ieu reproduces sadaya pulo jeung HD textures photoreal jeung sababaraha wangunan 3D



Kauai sorangan hiji pulo matak jeung cliffs towering sarta canyons jero. Anjeun bakal ngarasa kawas ngalayang dina kartu pos a.

informasi tambahan bisa kapanggih dina anjeun "menu Mimitian -> Tambah-ons Rikoooo -> The Hawai Islands - Kauai FSX & P3D"

instalasi ieu 100% otomatis ku Rikoooo, Configurator bakal nanganan keur Anjeun ngadaptar jeung aktivasina tina tetempoan di hiber simulator. Lamun uninstalling, installer bakal mulangkeun Konfigurasi Anjeun asalna.

Awas file badag 422 MB, Eta disarankeun pikeun ngagunakeun download akselerator software pikeun ngareureuhkeun jeung neruskeun di titik ditewak boga no kejutan (misalna FlashGet).

Penting, kumaha carana make tetempoan kitu? Mimiti hiber Anjeun ti "Kaukai" (PHBK) Basa militer bisa dituliskeun dina seleksi titik awal pikeun FSX / P3D:

mimitian Posisi

Tapi anjeun oge bisa ngamimitian ti utama bandara Lihue (PHLI) Di sisi wétan anak, atawa duanana bandara swasta Princeville (HI-01) Dina sumpah palapa kalér jeung Port Allen (Pak) Kidul.

Boga hiber alus

download

Iklan / pub