Basa

Pasamakmuran Dominica FSX & P3D

panas
Ukuran 131 MB
Undeuran 20 893
Dijieun 30-11-2010 21: 01: 59
Robah 07-11-2017 18: 35: 46
ngidinan freeware luar
Otomatis-install: Installer tetempoan v11
pangarang: Valladier Akang Louis (koupi) jeung Zev C. Richards
download Pikeun FSX & Edition uap & P3D v1. * V2 v3 v4 diuji
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10
Dominica

Pasamakmuran Dominica nyaéta hiji nagara jeung pulo di Nusantara Karibia, aya satengahna antara pulo Perancis Guadelup sarta Martinik.

tetempoan éndah tangka reproduces nu végetasi tropis sarta wewengkon padumukan ngaliwatan "autogen" rasa anu kuat sarta akut tina jéntré. Connoisseurs bakal cinta.

installer bakal ngarobah payil fsx.cfg (prepar3d.cfg) pesenan Anjeun pikeun ngaronjatkeun autogen (generasi otomatis objék). Lamun Anjeun hoyong uninstall tetempoan nu, installer bakal mulangkeun file fsx.cfg Anjeun (prepar3d.cfg).

informasi tambahan bisa kapanggih dina menu Mimitian Anjeun -> Tambah-ons Rikoooo -> Pasamakmuran Dominica FSX & P3D "

instalasi ieu 100% otomatis ku Rikoooo, Configurator bakal nanganan keur Anjeun ngadaptar jeung aktivasina tina tetempoan di hiber simulator .. Lamun uninstalling, installer bakal mulangkeun Konfigurasi Anjeun asalna.

Awas file badag 134 MB, Eta disarankeun pikeun ngagunakeun download akselerator software pikeun ngareureuhkeun jeung neruskeun di titik ditewak boga no kejutan (misalna FlashGet).

Dominica view

Penting, kumaha carana make tetempoan kitu? Mimiti hiber Anjeun ti "Canefield luar" (TDCF) Atawa "Melville Hall" (TDPD) Jadi husus dina seleksi titik awal pikeun FSX / P3D:

mimitian Posisi

Boga hiber alus
Pasamakmuran Dominica FSX & P3D download
Basa
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!