Basa
Iklan / pub

Grand Paradis Italy - Photoreal FSX & P3D

panas
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10

tetempoan pisan nice jeung LOD11 bolong (élévasi) dijieun ku Rikoooo. tetempoan diwangun tina HD Gran Paradiso National Park di Italia jeung sakuliling anak.

Gran Paradiso nyaéta puncak kulon Alps Italia aya antara propinsi Valle d'Aosta jeung bekasi. luhurna nyaeta 4061 méter. Ieu téh bagian tina Massif Gran Paradiso nu pangluhurna jeung ngan hiji ka ngaleuwihan 4000 m. Manéhna nyaéta renowned minangka salah sahiji 4000 alpine leuwih diaksés. Eta mindeng fungsi salaku pisan climbing beginners kahiji.

Nu Val d'Aosta ogé disebut "tembok Great" atawa "Mont Iseran, sedengkeun di Piedmont ogé katelah" Monte del broglio "

Grand Paradis Italy Photoreal FSX

informasi tambahan bisa kapanggih dina anjeun "menu Mimitian -> Tambah-ons Rikoooo -> Grand Paradis Italy - Photoreal FSX & P3D"

instalasi ieu 100% otomatis ku Rikoooo, Configurator bakal nanganan keur Anjeun ngadaptar jeung aktivasina tina tetempoan di hiber simulator. Lamun uninstalling, installer bakal mulangkeun Konfigurasi Anjeun asalna.

Awas file badag 377 MB, Eta disarankeun pikeun ngagunakeun software download akselerator ka ngareureuhkeun jeung neruskeun di titik ditewak boga no kejutan (misalna FlashGet).

Penting, kumaha carana make tetempoan kitu? Mimiti hiber, mangka salila kaulinan muka peta jeung nuliskeun salah sahiji GPS adress handap pikeun pindah langsung pesawat Anjeun ka titik paling metot:

Grand Paradis National Park - Photoreal
Nranskripsikeun persis koordinat ditémbongkeun saperti di handap ieu:

N44 ° 31 20

E7 ° 15 45

Anjeun oge bisa nyokot hiber ti bandara tina Aosta (LIMW) terus indit ka Gran Paradiso National Park ditémbongkeun saperti ku garis héjo di handap
.
posisi

Di handap ieu di dieu aya dua titik penting, kahiji nyaeta LOD11 ie nu bolong (élévasi) rmap nembongkeun wewengkon dianggap ku bolong teh, saluareun zona ieu, standar FSX & P3D bolong bakal neruskeun tempat anak.
Dina bunderan konéng anu wewengkon textures poto-realistis tina Gran Paradiso National Park, dianggap ku tetempoan teh. Leuwih éta, textures standar di FSX & P3D bakal mintonkeun deui.

peta

Ukuran 379 MB
Undeuran 17 828
Dijieun 26-12-2010 20: 46: 23
Robah 10-10-2016 16: 45: 04
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
Tambah-on cocog jeung FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 (v2 & 3 pikeun nguji)
download

Iklan / pub