Basa

& NbspChannel Kapuloan Taman Nasional FSX & P3D

nu ngarang Blue Sky tetempoan luar http://blueskyscenery.com
Ukuran 241 MB
Undeuran 6 853
Dijieun 20-05-2015 02: 00: 00
Robah 09-02-2016 11: 28: 01
ngidinan freeware luar
Otomatis-masang: Installer versi 10
   Pikeun FSX & FSX-uap & Prepar3D v1 v2 v3        
Changelog Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10

Tetempoan lengkep poto-nyata tina Taman Nasional Channel Islands (USA) jeung San Nicolas Island Naval Luar Alit Lapang (KNSI) jeung Santa Catalina Islands (KAVX) jeung San Clemente (KNUC). tetempoan Nu nyertakeun jumlahna 9280 km sq 3625 + sq km, nu textures nu resolusi 1m / piksel, kaasup jeung bolong resolusi 10m.
ChannelIslands
Nu Channel Kapuloan National Park nyaeta taman nasional US nu ngawengku lima dalapan kapuloan Nusantara Channel Kapuloan di Samudra Pasifik off California. Satengah tina taman nu di jero cai. Kapuloan bohong dina manteng taman sapanjang basisir Kidul California Point konsepsi deukeut Santa Barbara ka San Clemente Island, kidul-kulon Los Angeles. Markas di taman jeung puseur nganjang Robert J. Lagomarsino anu perenahna di kota Ventura.

Nu Channel Kapuloan National Park nyaéta imah rupa-rupa badag sarta rupa sumber daya alam jeung budaya. On 26 April 1938 wewengkon ieu digolongkeun salaku tugu nasional jeung AS salaku cagar biosfir ku UNESCO dina 1976. Ahirna loka ieu digolongkeun salaku taman nasional dina 5 Maret 1980. (Wikipedia)

Daérah anu kawengku ku tetempoan (dina red) jeung ICAO Konci tina bandara

peta

AZ North2West11 1AZ North2West11 2AZ North2West11 3

download